Cookies op PokerNews.nl

Wij maken op PokerNews.nl gebruik van cookies voor onder andere onze inlog functionaliteit. Ook maken we gebruik van cookies om, met behulp van vertrouwde partners, het gebruik van onze website te analyseren. Door gebruik te maken van PokerNews.nl met cookies ingeschakeld in uw webbrowser gaat u akkoord met ons gebruik daarvan. Bekijk de volledige cookies informatiepagina voor meer details omtrent het gebruik.

Ga door (met gebruik van cookies)
edit

Twee nieuwe afleveringen van het PCA Main Event 2011 nu online!

De Pokerstars Caribbean Adventure 2011 zit er nog maar net op of de uitzendingen van het grote Main Event zijn alweer van start gegaan bij ESPN. Bekijk nu de twee nieuwste afleveringen, want ESPN zendt alle handen uit zonder enige actie eruit te halen!

Aflevering 2:

Aflevering 3:

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

Meest populaire deze week