888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Noah Boeken: Welkom bij nl.Pokernews.com

Noah Boeken: Welkom bij nl.Pokernews.com 0001

Alweer vier maanden geleden werd ik benaderd door de makers van Pokernews.com met de vraag of ik een Nederlandse versie van hun welbekende site wilde opzetten. Op dat moment klonk het idee me als muziek in de oren, en besloot ik om me op deze uitdaging te storten. Ik dacht meteen aan de mogelijkheden van het orgaan in het Nederlands. Gezien Poker sport een ontzettende rage aan het worden is en wereldwijd groeit, mag een Nederlandse versie van pokernews.com natuurlijk niet ontbreken! Wat deze site duidelijk onderscheidt van de andere sites over Poker op internet is dat onze redactie internationaal actief is om de meest accurate en actuele info over de Poker sport te vergaren, voor de spelers! In deze bijna te noemen "Encyclopedie van de Poker sport" zullen wij alles in het werk blijven stellen om de schat informatie betreffende strategie, inside info, Internationale Tournament details, achtergronden etc. te blijven uitbreiden.

Voor zowel beginnende spelers als gevorderden is er een unieke verzameling artikelen, pokerverhalen en Strategie artikelen te vinden op onze uitgebreide site.

Zelf zal ik enkele keren per maand een bijdrage leveren genaamd "My Handhistory" waarbij ik een online pokertoernooi met jullie zal delen.

Met behulp van deze "Handhistory" kan men zien hoe ik speel, naar aanleiding waarvan we een mooie forum discussie kunnen voeren, dit om van elkaars Poker ervaringen te leren.

Zelf vertrek ik morgen naar EPT Barcelona, hopende dat ik over twee weken een mooi Verslag voor jullie heb, maar dat zal wel lukken.

LEES MEER

Comments

 • Favor1te Favor1te

  vlaanderen77 schreef

  Zelf zal ik enkele keren per maand een bijdrage leveren genaamd "My Handhistory" waarbij ik een online pokertoernooi met jullie zal delen.

  waar dan?

  geen id, google kent het niet, zal wel weer zn mooi projectje zijn geweest.

  tis btw ook 'hand history'Wink

 • vlaanderen77 vlaanderen77

  Zelf zal ik enkele keren per maand een bijdrage leveren genaamd "My Handhistory" waarbij ik een online pokertoernooi met jullie zal delen.

  waar dan?

 • PokerCrapp PokerCrapp

  Snnnrrrfff, ruik die nostalgie dan toch joh! Big Grin

Lees 8 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook