Noah Boeken: Welkom bij nl.Pokernews.com

Noah Boeken: Welkom bij nl.Pokernews.com 0001

Alweer vier maanden geleden werd ik benaderd door de makers van Pokernews.com met de vraag of ik een Nederlandse versie van hun welbekende site wilde opzetten. Op dat moment klonk het idee me als muziek in de oren, en besloot ik om me op deze uitdaging te storten. Ik dacht meteen aan de mogelijkheden van het orgaan in het Nederlands. Gezien Poker sport een ontzettende rage aan het worden is en wereldwijd groeit, mag een Nederlandse versie van pokernews.com natuurlijk niet ontbreken! Wat deze site duidelijk onderscheidt van de andere sites over Poker op internet is dat onze redactie internationaal actief is om de meest accurate en actuele info over de Poker sport te vergaren, voor de spelers! In deze bijna te noemen "Encyclopedie van de Poker sport" zullen wij alles in het werk blijven stellen om de schat informatie betreffende strategie, inside info, Internationale Tournament details, achtergronden etc. te blijven uitbreiden.

Voor zowel beginnende spelers als gevorderden is er een unieke verzameling artikelen, pokerverhalen en Strategie artikelen te vinden op onze uitgebreide site.

Zelf zal ik enkele keren per maand een bijdrage leveren genaamd "My Handhistory" waarbij ik een online pokertoernooi met jullie zal delen.

Met behulp van deze "Handhistory" kan men zien hoe ik speel, naar aanleiding waarvan we een mooie forum discussie kunnen voeren, dit om van elkaars Poker ervaringen te leren.

Zelf vertrek ik morgen naar EPT Barcelona, hopende dat ik over twee weken een mooi Verslag voor jullie heb, maar dat zal wel lukken.

Comments

 • Favor1te Favor1te

  vlaanderen77 schreef

  Zelf zal ik enkele keren per maand een bijdrage leveren genaamd "My Handhistory" waarbij ik een online pokertoernooi met jullie zal delen.

  waar dan?

  geen id, google kent het niet, zal wel weer zn mooi projectje zijn geweest.

  tis btw ook 'hand history'Wink

 • vlaanderen77 vlaanderen77

  Zelf zal ik enkele keren per maand een bijdrage leveren genaamd "My Handhistory" waarbij ik een online pokertoernooi met jullie zal delen.

  waar dan?

 • [user83059] [user83059]

  Snnnrrrfff, ruik die nostalgie dan toch joh! Big Grin

Lees 8 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen