Poker Site biedt Kate Moss hulp

Poker Site biedt Kate Moss hulp 0001

De nare verhalen over het drugsgebruik van poker legende Stu Ungar zijn de afgelopen jaren keer op keer opgerakeld. De poker speler was zo verdwaald in zijn roes dat zijn gebruik bijna even gemakkelijk gememoreerd wordt als zijn manier van de sterren van de hemel spelen. Ungar stond er echter niet alleen voor. Talloze vrienden en spelers hebben de man geprobeerd terug te brengen naar het poker spel. Helaas was dit tevergeefs, aan zijn leven kwam een tragisch einde. Maar zijn vrienden waren er tenminste om hem te steunen in deze strijd.

Recentelijk werd supermodel Kate Moss betrapt tijdens het snuiven van cocaïne door fotograven van de Daily Mirror. Direct nadat de foto's werden gepubliceerd lieten verschillende van haar grootste cliënten zoals H&M, Burberry en Chanel haar vallen als een baksteen. Alleen cosmetica gigant Rimmel steunt haar openlijk door haar te prijzen omdat Kate nadat het misbruik aan het licht kwam, haar excuus meteen liet publiceren.

Ondanks het verlies van haar contracten in de modellenwereld ontving Kate steun uit verrassende hoek, de pokerwereld. Volgens een recent artikel in de "Brand Republican" is haar een bedrag van 5 miljoen pond geboden om de pokersite Nine.com te vertegenwoordigen.

In het vijfjarige contract staan een aantal restricties waaronder de eis dat ze een korte periode doorbrengt in een rehabilitatie programma. Daarnaast zal ze 2 maanden verblijven in Costa Rica op het hoofdkantoor van het bedrijf waar ze haar zullen monitoren om er zeker van te zijn dat ze geen drugs meer gebruikt. Moss moet ook meewerken aan een anti drugs campagne van Nine.com die gericht is op studenten.

Volgens woordvoerder Jack Abrams van Nine.com past Moss goed bij hun site. "We hebben snel research gedaan bij een deel van onze klanten en vroegen of ze er moeite mee zouden hebben dat Moss op onze site zou verschijnen, en de reacties waren overweldigend!"

Of het nu een marketing stunt betreft, of een eerlijke poging om Moss van de drugs af te helpen, het aanbod van Nine.com is niet iets dat het publiek zou moeten negeren. Als zoiets aan een Amerikaanse sport legende zou zijn aangeboden, bijvoorbeeld aan Dwight Gooden, zou tijdige interventie zijn carrière gered kunnen hebben.

Ed Note: Als je bij Paradise Poker speelt, speel je misschien wel tegen supermodellen! Je weet het nooit...

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen