Nieuw Poker Programma op de buis!

Nieuw Poker Programma op de buis! 0001

Met alle succesvolle poker programma's vandaag de dag, is één ding in de programmering een beetje achtergebleven of zelfs achterwege gelaten; programma's waar verder gekeken wordt dan het spel aan tafel. Het is een onderwerp dat wordt aangehaald in "The Business of Poker", daar zegt men dat er geen specifiek netwerk is dat de behoeften van poker fans in Amerika vervult. (Engeland lijkt al een stap verder te zijn met "The Poker Channel" dat op SkyTV wordt uitgezonden). Binnenkort zal er een programma worden uitgezonden dat dieper ingaat op het spel zelf en meer aandacht zal besteden aan de spelers en hun achtergronden, het zal echter niet in alle staten worden uitgezonden.

Pokerbeat is op dit moment in de post productie fase en heeft een aantal broadcast outlets kunnen contracteren via Fox Sports New England en AmericaOne Sports. Het programma zal in November voor het eerst worden uitgezonden en zou een goede indruk moeten geven van wat er achter de schermen speelt bij de pokertoernooien die vandaag de dag worden uitgezonden en gespeeld. FSN New England zal het programma uitzenden op zondagen om 4 uur s'middags(EST) en bij AmericaOne staat het iedere woensdag om half 12 s'avonds(ET) op het programma.

Het wordt een stijlvol nieuwsprogramma dat de kijker een unieke blik in de wereld van professioneel poker zal laten werpen. Actuele informatie over nieuwe ontwikkelingen en nieuwsberichten zullen vanuit het oogpunt van insiders en poker spelers worden gebracht. Er wordt al twee jaar aan gewerkt, en door vele prominenten gesteund die ook zullen verschijnen in de afleveringen van het eerste seizoen.

ESPN: "We zijn geen televisiemakers die een poker programma aan het maken zijn, maar poker spelers die een televisieprogramma maken,"legt medeoprichter Michael Hochman uit. Hij is samen met content developer Annie Adlin en medeoprichter Matthew Kaplan verantwoordelijk voor de productie en het programma ."Wat dit programma uniek maakt is het niveau van inzicht, het wordt gemaakt dóór poker enthousiasten vóór poker enthousiasten. We wisten allemaal wat zochten, en gingen erg secuur te werk om er zeker van te zijn dat we de goede informatie zouden geven in de programma's. We zijn er zeker van dat poker fans deze stijl van programmeren op prijs zullen stellen."

Er is een soort "wie is wie in het spel" lijst samengesteld met spelers die in het programma zullen verschijnen. Prominente spelers als Greg "Fossilman" Raymer"(World Champion 2004), Daniel Negreanu(Player of the Year 2004), Greenstein, Chip EN Karina Jett en tournament directors Matt Savage en Linda Johnson zullen hun opwachting maken in het eerste seizoen. Het merendeel van de show wordt gefilmd in Las Vegas in het Wynn Hotel, het Sunset Station en het Plaza hotel, dus we zullen veel informatie uit de hoofdstad van de poker wereld te zien krijgen; Las Vegas.

"Pokerbeat" wordt vanuit vele verschillende hoeken geprezen. Dan Goldman van Pokerstars.com legt uit: "Er is veel poker op televisie te zien geweest in de afgelopen jaren, maar niemand heeft het tot nu toe voor elkaar gekregen om het fundamentele missende element in te passen; poker op een lichthartige manier verslaan als nieuws in het jasje van een actualiteitenprogramma. "Pokerbeat is net zo opwindend en revolutionair als de World Poker Tour." Bluf Magazine uitgever Eric Morris was ook erg enthousiast over het nieuwe televisie product. Bluff wacht met spanning de première van Pokerbeat af en is trots dat zijn Bluff Magazine's Player Power Rankings deel gaan uitmaken van het programma.

Zou het poker netwerk in Amerika dan dusdanig de plank misslaan? Met de komst van Pokerbeat zullen we zien of spelers geïnteresseerd zijn in een nieuwsmagazine dat deze informatie verstrekt, en of mensen geïnteresseerd zijn in een toernooi dat één of twee uur duurt. Fox Sports heeft laten zien dat ze veel aandacht besteden aan poker door het Poker Superstars Championship tournament, het Crown Australian Poker Championship tournament en de "Learn From The Pros" serie van Full Tilt uit te zenden. Het zou geweldig zijn om te zien dat "Pokerbeat" in een groter gebied wordt uitgezonden, in plaats van alleen in het noordoosten van Amerika. Gebeurt dat niet dan zal ik mijn decoder moeten upgraden zodat ik FSN New England kan ontvangen thuis. Meer informatie over "Pokerbeat" vind je op hun website; pokerbeat.com.

Ed Note: Noble Poker heeft 6 handed single table tournaments waar je gemakkelijk kan winnen..."get in on the action!"

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen