Poker Ace haalt samen met TASER geld op voor het goede doel!

Poker Ace haalt samen met TASER geld op voor het goede doel! 0001

De "Poker Brat" staat bekend om zijn relpartijen aan tafel en zijn eigenaardigheden, maar één ding is zeker; zijn hart zit op de goede plaats. Phil Hellmuth is een fervent ambassadeur voor liefdadigheidswerk, en heeft in het verleden al voor vele goede doelen fikse bedragen bij elkaar gespeeld.

Hellmuth staat opnieuw in het middelpunt voor een nobel doel, hij zal zijn talenten gaan gebruiken in het TASER Foundation poker tournament dat wordt gehouden in hun hoofdkwartier in Scottsdale Arizona. Het is de bedoeling dat tijdens het evenement geld bij elkaar wordt gespeeld voor de families van overleden politie mensen.

Samen met Hellmuth zullen nog meer gerenommeerde partijen op hun eigen manier sponsoring verzorgen, onder andere the Poker Players Alliance, GT Distributors uit Austin Texas, en Dittus Communications uit Washington DC.

Twintig gelukkige spelers zullen de kans krijgen om te spelen tegen Hellmuth, één van de moderne poker legendes, in een No Limit Texas Holdem' tournament. Er is een troostprijs voor de andere 100 spelers gezien Hellmuth zijn kennis en ervaring beschikbaar zal stellen aan deze groep en ze zal begeleiden in een algemeen toernooi. Daar zullen ook prijzen worden uitgereikt aan de beste 10 spelers.

Volgens Gerry Anderson de directeur van de Taser Foundation zal het evenement een groot succes worden met een top speler als Hellmuth. "Dit is een unieke kans om één van de beste poker spelers te wereld te ontmoeten, tips en uitleg over strategie van hem te krijgen, of zelfs tegen hem te spelen, en dit alles om geld bij elkaar te verdienen voor gezinnen die de hoofdprijs hebben moeten betalen in het verleden door iemand te verliezen." In een recent persbericht bedankte Anderson Hellmuth namens de TASER Foundation voor zijn deelname. "Met de support van Phil Hellmuth verwachten we dat het een succesvol en opwindend evenement zal worden waarmee we onze gevallen broeders kunnen herdenken."

Volgens schattingen sneuvelen er ieder jaar meer dan 150 politie agenten tijdens het uitoefenen van hun plicht. De gemiddelde leeftijd van deze dappere agenten is maar 37. Iemand die op die leeftijd komt te overlijden laat vaak een gebroken gezin achter.

De Taser Foundation helpt deze ongelukkige gezinnen en verdeelt fondsen onder de slachtoffers in heel Canada en Amerika. Taser International, de makers van het apparaat dat ook zo word genoemd en gebruikt door de politie, het leger, beveiligingsbedrijven en het publiek verdubbelden het bedrag van 500.000 dollar dat door medewerkers van het bedrijf bij elkaar was gehaald.

Ed Note: Phil speelt bij Ultimate Bet, ga daar ook eens langs als je durft!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen