Phil Ivey staat op de Executive List

Phil Ivey staat op de Executive List 0001

Als we het hebben over personen die bekend staan om het impact hebben op de zakelijke, sociale of politieke wereld zullen die personen zelden poker spelers zijn. Vroeger was poker niet zo lucratief op zakelijk gebied als nu dus werd het ook niet zo gerespecteerd als de sociale, politieke of zakelijke wereld. Nu poker "big business" geworden is in de afgelopen paar jaar is dat veranderd.

Barry Greenstein en Phil Gordon worden alom gepreyen en gerespecteerd om hun filantropische instelling en ondernemingen. Nu komt Phil Ivey ook in dat rijtje van prestigieuze amerikanen voor. Het tijdschrift Black Enterprise publiceerde recent haar nieuwste "Hot List: America`s Most Powerful Players Under 40" en tussen de lijsten die bestaan uit Business CEO`s, acteurs, wetenschappers en politici stond opeens de inmiddels bekende naam van Phil Ivey.

Black Enterprises is één van de meest vooraanstaande business magazines voor Afrikaanse Amerikanen en bestaat sinds 1970. Het brengt zakelijk nieuws en advies en heeft ongeveer 3.8 miljoen lezers en maakt zeer zeker deel uit van de basis van de zakelijke wereld. De lijst van America`s Most Powerful Players Under 40 is een fascinerende kijk op de diversiteit die de zakelijke wereld van vandaag siert.

Naast golfspeler Tiger Woods, actrice Halle Berry, model Tyra Banks en acteur Will Smith, Vice President van HBO Films Sam Martin, nuclear wetenschapper Njema Frasier prijkt Phil Ivey´s naam. Deze toevoeging spreekt voor de vruchtbare ontwikkelingen binnen de poker wereld in de afgelopen jaren.

Poker is een wereldwijd fenomeen geworden en menigeen heeft astronomische bedragen mogen verdienen in de jaren. Televisie is een drijvende kracht geweest die hieraan een bijgedrage heeft geleverd. Niemand kan ontkennen dat Phil Ivey hard heeft gewerkt om op de Black Enterprise Hot List te komen. Hetz al hem veel voordeel bieden in de toekomst, en hij zal doordat zijn naam nu ook buiten het poker wereldje wordt gerespecteerd gebruik kunnen maken van zijn bekendheid aldaar om nog meer mensen met poker kennis te laten maken.

Veel lof voor Phil Ivey door deze eervolle vermelding! De December Issue van Black Enterprise Magazine kan iedereen alles lezen over Phil Ivey en andere grootheden ligt inmiddels in de winkels. In het tijdschrift zullen volledige profiles staan van alle mensen op de lijst endaarnaast zal op de website van het blad, blackenterprise.com, de volledige lijst te vinden zijn. Lees hoe poker is geevalueerd en wat de impact van het spel op de wereld van vandaag de dag is geweest tot nu toe. Phil Ivey´s naam prijkt tussen de grootste prominenten van Amerika.

Ed Note: Verbaast het je dat Phil Ivey bij Full Tilt speelt?

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen