World Poker Tour gaat samen verder met Chipleaders

World Poker Tour gaat samen verder met Chipleaders 0001

Het lijkt wel een sprookje uit het grote pokerbos; World Poker Tour gaat samen verder met Chipleaders Inc, het grootste sociale netwerk met betrekking tot poker op Internet. De twee bedrijven zullen hun krachten bundelen en werken aan wat waarschijnlijk de grootste poker player database op internet zal worden, mede dankzij het wereldwijde succes van de WPT.

Door gebruik te maken van de nieuwste sofware wordt het mogelijk voor poker spelers om elkaar te vinden op Internet. Deze kunnen vervolgens ervaringen uitwisselen en op verschillende manieren in contact komen met elkaar via de website. Dankzij de innovatieve technologie van Chipleader Inc. kunnen spelers profielen aanmaken, foto's uploaden, communiceren met vrienden(en hopelijk nieuwe maken), e-mail versturen, blogs aanmaken activiteiten organiseren, informatie uitwisselen, participeren in fora, profielen beoordelen en evenementen plannen.

Dit alles zal zonder extra kosten beschikbaar worden gesteld aan spelers en fans van de WPT. Daardoor zal er veel extra traffic worden gegenereerd op de WPT site. Volgens de oprichter en CEO van de WPT Steven Lipscomb zal deze samenwerking de WPT naar nieuwe hoogtes brengen.

"We kunnen nu miljoenen poker spelers over de hele wereld met elkaar in contact brengen en een eigen community geven. Dit is tot nu toe nog niet gebeurd in de poker wereld, en op deze manier zullen de WPT enthousiasten op een totaal nieuwe en innovatieve manier met elkaar communiceren, dit zal zeker goed zijn voor ons merk en de toekomst ervan." Aldus Lipscomb in een recente persconferentie.

Volgens de CEO van Chipleaders, Jack Steele zal hun partnerschap met de WPT grote voordelen bieden voor de poker community op internet. "Wij geloven dat Chipleaders de manier waarop poker spelers op internet communiceren een nieuwe dimensie zal geven. De fusie van de leidende poker community op internet met het grootste poker merk ter wereld is geweldig en we zien ernaar uit om de WPT fans, het publiek en de online spelers te bedienen met het meest innovatieve en sociale poker netwerk op internet."

Als extra bonus voor de WPT fans zal de WPT op haar site(wptonline.com) en haar partner sites speciale promoties doen.

Ed Note: Heb je een Mac? Dan kan je altijd bij Het lijkt wel een sprookje uit het grote pokerbos; World Poker Tour gaat samen verder met Chipleaders Inc, het grootste sociale netwerk met betrekking tot poker op Internet. De twee bedrijven zullen hun krachten bundelen en werken aan wat waarschijnlijk de grootste poker player database op internet zal worden, mede dankzij het wereldwijde succes van de WPT.

Door gebruik te maken van de nieuwste sofware wordt het mogelijk voor poker spelers om elkaar te vinden op Internet. Deze kunnen vervolgens ervaringen uitwisselen en op verschillende manieren in contact komen met elkaar via de website. Dankzij de innovatieve technologie van Chipleader Inc. kunnen spelers profielen aanmaken, foto's uploaden, communiceren met vrienden(en hopelijk nieuwe maken), e-mail versturen, blogs aanmaken activiteiten organiseren, informatie uitwisselen, participeren in fora, profielen beoordelen en evenementen plannen.

Dit alles zal zonder extra kosten beschikbaar worden gesteld aan spelers en fans van de WPT. Daardoor zal er veel extra traffic worden gegenereerd op de WPT site. Volgens de oprichter en CEO van de WPT Steven Lipscomb zal deze samenwerking de WPT naar nieuwe hoogtes brengen.

"We kunnen nu miljoenen poker spelers over de hele wereld met elkaar in contact brengen en een eigen community geven. Dit is tot nu toe nog niet gebeurd in de poker wereld, en op deze manier zullen de WPT enthousiasten op een totaal nieuwe en innovatieve manier met elkaar communiceren, dit zal zeker goed zijn voor ons merk en de toekomst ervan." Aldus Lipscomb in een recente persconferentie.

Volgens de CEO van Chipleaders, Jack Steele zal hun partnerschap met de WPT grote voordelen bieden voor de poker community op internet. "Wij geloven dat Chipleaders de manier waarop poker spelers op internet communiceren een nieuwe dimensie zal geven. De fusie van de leidende poker community op internet met het grootste poker merk ter wereld is geweldig en we zien ernaar uit om de WPT fans, het publiek en de online spelers te bedienen met het meest innovatieve en sociale poker netwerk op internet."

Als extra bonus voor de WPT fans zal de WPT op haar site(wptonline.com) en haar partner sites speciale promoties doen.

Ed Note: Ook Mac gebruiker? Dan ben je van harte welkom bij Pokerroom.com

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen