Wat heeft Poker met Mad Max te maken?

Wat heeft Poker met Mad Max te maken? 0001

Een vriend van me vergeleek de hype eromheen en het fenomeen televisie poker met de bekende film "Mad Max Beyond Thunderdome". Ik was van mening dat hij daarin enigszins dramatisch was. Nog geen twee weken later nam ik die woorden terug; FSN belooft binnenkort het meest dramatische poker evenement op televisie uit te zenden. Er wordt zelfs gefluisterd dat ze met dit programma wel eens de nieuwe standaard zouden kunnen gaan bepalen.

FSN zal binnenkort alle details betreffende hun nieuwe "Mansionpoker.net Pokerdome Series on Monday" bekendmaken. Het Dome dat de naam wordt genoemd zal verrijzen in Las Vegas, aldaar zullen de heftigste poker matches met de grootste inzetten in de geschiedenis van poker worden gespeeld.

Volgens verschillende nieuwsberichten zal het "marquee event" plaatsvinden in juli en zal er een winner-take-all hoodprijs te winen zijn van $60 miljoen! Tijdens het evenement zullen poker fans iedere kaart die tijdens het evenement wordt gespeeld, weggegooid, gefold of nooit gedeeld kunnen "tracken" dankzij speciale computer chips die onzichtbaar in de kaarten zijn aangebracht. Het Dome is een wonder op zich te noemen. De buitenkant is bekleed met spiegelramen(de spelers kunnen niet naar buiten kijken) en overal zijn microfoons aangebracht zodat fans die rondom het Dome zitten alles kunnen horen en zien.

FSN zal het Dome in Las Vegas bouwen, maar de meeste actie zal gezien de wet niet anders toestaat in hotels of malls (winkelcentra) plaatsvinden.

De executive vice president of programmering en productie George Greenberg van FSN koestert hoge verwachtingen voor het hele "Mansionpoker.net Pokerdome Series on Monday" gebeuren. "Vanuit ons perspectief gezien wordt dit de grootste poker deal die ooit heeft plaatsgevonden in de geschiedenis van televisie poker. Dit zal net zo groot voelen als onze NFL (National Football League) uitzendingen."

Om publiciteit te trekken voor de "Mansionpoker.net Pokerdome Series on Monday" zal er een mega evenement worden gehouden op 12 juli in Australië. Er zullen zes spelers aan meedoen die ieder $10 miljoen buy-in zullen meebrengen.

De "Mansionpoker.net Pokerdome Series on Monday"zal genoeg actie bevatten gedurende de twee uur durende uitzendingen op zondag avonden. FSN affiliates (regionale sport netwerken) zullen de show 43 weken achter elkaar uitzenden.

Ed Note: Speel vanuit je eigen Poker Drome bij ParadisePoker!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen