WPT en Chip Leaders huren Cindy Margolis

WPT en Chip Leaders huren Cindy Margolis 0001

De World Poker Tour gaat eindelijk met grof geschut te werk. Ik heb het dan over poker talenten.

In navolging op de recente samenwerking tussen Chipleaders.com en de WPT, heeft het bedrijf nu een grote marketing campagne opgezet die succes zal boeken; ze hebben het meest herkenbare gezicht met de meest herkenbare naam en meest herkenbare lichaam in de geschiedenis van Internet weten te strikken voor hun campagne.

Het nieuwe sociale netwerk willen binnenlopen middels hun nieuwe woordvoerster; het geweldige en sexy Internet Supermodel Cindy Margolis. Deze mix van ruwe sexuele aantrekkingskracht en het grootste online poker merk zou moeten helpen om veel publiek te trekken naar de nieuwe WPT-based cyber community.

Deze sluwe advertentiecampagne is niet iets nieuws voor Margolis. Ze houdt van Poker en krijgt op dit moment les van haar vriendin en mentor Cyndy Violette. Binnenkort zal Margolis in celebrity tournaments meespelen die worden georganiseerd door Chipleaders en de WPT.

Beter bekend als de meest gedownloade vrouw in de geschiedenis heeft Margolis voldoende "starpower", om maar niet te spreken van haar sex appeal. Haar doelgroep die ze mee zal nemen naar de poker wereld is voor deze zeer interessant gezien het merendeel(61%) uit mannen tussen de 18 en 35 jaar bestaat.

Haar mannelijke publiek is niet het enige dat de adverteerders laat kwijlen, ze heeft namelijk ook veel vrouwelijke fans. Deze doelgroepen zijn degenen die online sites proberen te bereiken op allerlei manieren. We kunnen gerust zeggen dat de WPT en Chipleaders samen een flinke troef in handen hebben. Dankzij het contract met Margolis zal de site naar ongekende hoogte stijgen!

Naast spelers de kans bieden om middels haar blog, chat of e-mail contact met haar te zoeken zal de site spelers ook de mogelijkheid bieden om profielen aan te maken, fotos te uploaden en te communiceren met online vrienden. Als haar succes online tot nu toe een indicatie is voor haar populariteit dan kunnen we ervan uitgaan dat haar mailbox vol zal zitten met berichten van poker hongerige fans.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen