Bluff Magazine houdt Readers' Choice Awards

Bluff Magazine houdt Readers' Choice Awards 0001

Poker spelers over de hele wereld debatteren over de belangrijkste onderwerpen in het spel. Meestal wordt echter niet eenduidend beslist wie nu de beste in het spel is, of wat het beste aan het spel is. Bluff Magazine neemt de uitdaging aan om uit te vinden wat de lezers van het blad nu echt het beste aan poker vinden en wie de beste speler is.

Bluff Magazine kondigde onlangs aan dat de lezers van het blad in de Readers' Choice Awards konden beslissen wat nu het beste aan poker is. Er zijn negentien categorieën verdeeld over drie onderwerpen; online poker, live poker en poker op televisie. Ook zullen de lezers van Bluff Magazine kunnen uitmaken wie de beste speler is.

Het stemmen in de verschillende categorieën is op 12 Januari begonnen en er is nog tijd zat om een stem uit te brengen. Spelers van over de wereld krijgen tot 1 juni de tijd om hun stem te laten horen. De uiteindelijke resultaten zullen worden bekendgemaakt op 20 juli. Om mensen aan te sporen tot het uitbrengen van hun stem worden er 5 Ipod Nano's weggegeven. Eric Morris, Co-President van Bluff Magazine zei: "Bluff Magazine staat opnieuw aan het front als het vernieuwing betreft, deze keer door hun lezers mee te laten beslissen en zo invloed te laten uitoefenen op de toekomstige ontwikkelingen binnen de poker sport. Nooit eerder hebben poker spelers zoveel te beslissen gehad en op zoveel verschillende gebieden constructief mogen meedenken. De uitkomst van de Bluff Magazine Readers' Choice Awards zal een goede afspiegeling zijn van wat er binnen de poker wereld speelt en wat spelers bezighoudt, ook zal het de bedrijven die in ons blad adverteren stof tot nadenken geven."

De uitkomst van dit brede onderzoek zal op zijn zachtst gezegd interessant zijn. De Bluff Magazine Readers' Choice Awards zijn uniek gezien ze ook online poker aan het onderzoek onderwerpen, het is interessant om eens uit te vinden wat er in die community allemaal gebeurt naast het spelen. Ook de televisieuitzendingen van de afgelopen tijd zullen worden belicht en onderzocht. Ik kan bijna niet wachten tot deze zomer als de uitslag wordt gepubliceerd in het blad. Om te stemmen surf dan naar: www.bluffmagazine.com.

Ed note: Stem op een Online Poker Room door je vandaag op te geven!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen