Het Poker Paar: Joe Reitman en Annie Duke

Het Poker Paar: Joe Reitman en Annie Duke 0001

Tot aan vorige week zeiden mensen dat Joe Reitman een relatie had met poker professional Annie Duke. Dankzij Joe´s overwinning in het UltimateBet´s $1 million Guaranteed Tournament(hij nam $266.000 mee naar huis) zeggen mensen; hè kijk daar heb je tournament winnaar Joe Reitman met zijn vriendin Annie Duke!

Het jaar 2006 kende een spetterend begin voor Joe Reitman. Naast zijn zege over 2733 andere spelers in het UltimateBet tournament schittert hij in een tweetal nieuwe films; Bandidas(gefilmd in Mexico) en Lady in the Water. Samen met Annie en Andrew Golder is hij co-producer van haar nieuwe programma dat ze maakt voor het Game Show Network (GSN). Het programma heet `Annie Duke takes on the World`(eerder beschreven door PokerNews in een artikel over Annie Duke). De eerste aflevering zal worden uitgezonden op 1 mei 2006. Joe Reitman won bij UltimateBet ook een seat voor het championship event van de World Series.

Joe werd geboren in Brookline Massachusetts. Hij ging een keer naar Londen voor een toneelstuk van zijn middelbare school, hij raakte verslaafd aan acteren. Hij studeerde af in theaterwetenschappen aan het Claremont College in Los Angeles.

Vervolgens leidde hij een leventje wat de meeste (beginnende) acteurs wel bekend in de oren klinkt; auditie doen en een week lang bidden voor een rolletje, en ondertussen werken als kelner of barman in een lokaal barretje. Hij werkte een tijd lang in The Sidewalk Cafè in Venice Beach(ook wel bekend als de beste plek om mensen te observern in Los Angeles). Hij zegt dat hij daar zijn accentjes uitprobeerde op zijn klanten.

Op een gegeven moment begon Joe kleine rolletjes te krijgen op TV en in films. Hij speelde onder andere in The Perfect Storm en Jay en Silent Bob Strike Back.

Annie en Joe werden ongeveer een jaar geleden aan elkaar voorgesteld door een gezamelijke vriend in een club in Los Angeles. Hoeveel poker hij gespeeld heeft voordat hij Annie ontmoette? Hij nam deel aan een paar celebrity charity event.

Wat ze van elkaar vinden? Joe: `Ze is de beste moeder ter wereld en de slimste vrouw die ik ooit heb ontmoet. Ze laat me lachen en ze is beeldschoon.` Annie: `Hij is grappig, slim en lief.`

Hoe Annie en Joe elkaar op het professionele vlak aanvullen? Joe zegt dat Annie dankzij hem beter en creatiever is gaan nadenken over de mogelijkheden in de media en de deuren die voor haar openstaan als bekende professionele poker speler. De GSN show was een idee van Joe. Annie helpt hem zijn teksten oefenen, en heeft hem natuurlijk leren pokeren.

Zijn overwinning bij Ultimatebet zal de geschiedenisboeken ingaan. Stel je voor: hij woont samen met Annie Duke, die aanzienlijke belangen heeft in UltimateBet. Annie doet het commentaar voor de finale tafel in een Studio in Los Angeles, terwijl Joe die onder de naam HHumbert (een personage uit Annie´s favoriete boek Lolita) aan de computer in hun gezamelijke huis zit te spelen.

Joe werkt al verschillende jaren aan een script dat Leo (het gaat over een leeuw) heet. Toevallig heet Annie´s zoon ook Leo. Hij en Annie samen zullen hun prijzengeld bij elkaar gooien en de film financieren die in en om Los Angeles wordt gefilmd.

De vader van Annie Duke, Dr. Richard Lederer zegt het volgende over Joe; `Simone en ik houden van Joe omdat Annie overduidelijk tot over haar oren verliefd op hem is.` Richard voegt daar nog aan toe; `Misschien komen ze elkaar een keer tegen aan de finale tafel.` Joe zegt daarop; `Ik ben er klaar voor, ik zal ten onder gaan als een man.`

ED Note: Speel met Annie Joe en vele anderen samen bij UltimateBet.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen