World Series of Poker vormt spelerscomité.

World Series of Poker vormt spelerscomité. 0001

Een aantal van de grootste spelers in de poker wereld hebben zich aangesloten bij Harrah´s Entertainment, in de hoop dat ze door middel van hun samenwerking kunnen bijdragen aan de kwaliteit van het spel, de tournament structuur, en de toekomst van de World Series of Poker.

Deze Players Advisory Council zal bestaan uit de beste en de slimste poker spelers van vandaag de dag, en zal al snel impact maken vanaf het moment dat ze samenwerken met de executives van Harrah´s.

Zes spelers zijn een overeenkomst met de duur van één jaar aangegaan en vormen gezamelijk de onlangs gevormde Players Advisory Council. Aangevoerd door World Series of Poker main event winnaars Chris ´Jesus` Ferfuson en Scotty Nguyen bestaat dit diverse gezelschap verder uit Jennifer Harman, Mr. Full Tilt; Howard Lederer, lieveling van de media; Daniel Negreanu en teslotte Robert Williamson de derde.

Volgens World Series of Poker commissioner en Harrah´s vice president of sports Jeffrey Pollack was deze ontwikkeling onvermijdelijk en noodzakelijk. `harrah´s wordt wereldweid erkend om haar geweldige customer service, en we zijn van plan dat te overtreffen tijdens de komende World Series of Poker. In samenwerking met de Players Advisory Council en het geweldige operations team in het Rio zullen wij er een onvergetelijk evenement van maken, waar de speler op nummer één staat,` aldus Pollack tijdens een recente persconferentie.

Negreanu is blij dat hi van de gelegenheid gebruik kan make nom eens invloed uit te oefenen op de beslissingen van de top van Harrah´s, en vind het geweldig dat hij namens de pokergemeenschap mag spelen; `Nu spelers een stem hebben denk ik dat we verandereringen zullen gaan zien, en die komen iedereen ten goede. Harrah´s bereidheid om naar spelers te luisteren en hun input te gebruiken zal de integriteit van de tournament scene waarborgen terwijl ze de populariteit van de World Series of Poker vergroot.`

Zelfs de normaal gesproken gereserveerde Lederer is enthousiast. `The Professor` ziet de voordelen van een dergelijke vorm van samenwerking tussen spelers en `het huis`; `Door een speler een stem te geven investeert Harrah´s op een goede manier in de toekomst van de World Series of Poker. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van de dialoog die uiteindelijk een positieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van het spel zelf.`

Volgens Pollack zal de Players Advisory Council binnenkort amateur spelers aantrekken om een betere balans aan te brengen binnen de vergaderingen. `Geen onderwerp zal worden geschuwd, en ook al zijn we het niet over alles eens is ons doel om een duidelijk communicatieproces te hebben, en om iedereen andere perspectieven van de poker wereld te laten zien en ze stof tot nadenken te geven.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen