Fossilman Challenge komt naar North Carolina

Fossilman Challenge komt naar North Carolina 0001

Terwijl Californie en Nevada eigenlijk vanzelfsprekend als de poker hot spots in de Verenigde Staten worden gezien, is er nu een staat zonder live gambling halls die hun superioriteit probeert te evenaren, op het gebied van de kwaliteit van de spelers die deze staat hun thuis noemen.

North Carolina is waar de laatste tijd een aantal geweldige prof spelers zijn gaan wonen. World Poker Tour announcer Mike Sexton bracht in het verleden heel wat vormende jaren door in deze staat. Hij diende er in het leger en woonde in Fort Bragg. In totaal bracht hij er ruim 15 jaar door. Michael Gracz, WPT en WSOP champion woont in Raleigh, net als 2005 Trump Classic winaar Chris Bell en college World Series bracelet houder Dennis Ethier woont in Durham.

Professional Mark Cole, die tijdens het WSOP Circuit een finale tafel haalde en regelmatig op de WPT casher´s list staat, komt af en toe vakantie houden in Greensboro. En de meest bekende van het stelletje is voormalig World Champion Greg Raymer die in 2005 van Connecticut naar Raleigh verhuisde.

Raymer zal de poker sport promoten door de Fossilman Challenge te houden op 9 april, gesponsord door de grootste `bar poker league`in Amerika; de World Tavern Poker Tour. Het ééndaagse event wordt georganiseerd in het Lottle River Golf Resort in Pinehurst, North Carolina (daar werd ook de Golf US Open gehouden).Dit event zal velen de kans bieden om eens te praten met de World Series champion van 2004 en wellicht een potje tegen hem te spelen.

Het begint om 11 uur op Zondag ochtend, en wordt gevolgd door een putting contest (Golf is één van Greg´s passies, net als poker). Daarna zal de voormalige champion een uur lang speechen en vragen beantwoorden. Gedurende de lunch zal Greg Raymer een heads up match spelen tegen een doorgewinterde online professional en tijdens het spel uitleg en commentaar verschaffen. Aan het einde van de dag zal een live tournament worden gespeeld waar de gasten het tegen elkaar zullen opnemen terwijl Greg aan de tafels tips en trick geeft door het spel te analyseren. Aan de finale tafel zal hij zelf plaatsnemen en meestrijden om de titel.

De kosten voor dit poker uitje bedragen $149, alles inclusief (behalve de reis erheen natuurlijk). De deelnemers krijgen een speciaal T-shirt en een poker chip uitgereikt. Ik heb me ook laten vertellen door World Poker TAvern CEO Mike Matsinger dat er door de dag heen nog vele andere prijzen zullen worden weggegeven. Uiteraard is hetgeen waar iedereen voor komt een persoonlijk gesprek met Greg, die op dit moment één van de geniaalste spelers in het tournament poker circuit is. Bij de fans is hij in ieder geval nummer 1!

Het spelersveld is `begrensd´ op 200 spelers en de plaatsen zijn bijna vergeven. Voor degenen die ver moeten reizen zijn er in de Little River Villa kamers te boeken met korting, daarnaast kunnen deelnemers speziale Golf pakketten aanschaffen indien ze het hele weekeinde willen blijven. Voor details kun je kijken op worldtravelpoker.com en klikken op de speciale Fossilman Challenge banners.

ED Note: Voor het geval je in een grot hebt gewoond de afgelopen 18 maanden; Greg Raymer speelt nog steeds op Poker Stars.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen