Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Heads Up Poker Championship van start!

Heads Up Poker Championship van start! 0001

Een aantal spelers die behoren tot de top van de wereld zullen binnenkort gaan uitmaken wie nu het beste is bij Heads Up Poker. In de eerste rondes kunnen we al een aantal interessante confrontaties tegemoet zien.

In de eerste bracket zullen Dan Harrington en Todd Brunson het tegen elkaar opnemen. De voormalig World Champion zal zijn handen vol hebben aan de champion van de Poker Superstars International competition. Round One belooft veel goeds! De auteur van `Positively Fifth Street` James McManus zal het opnemen tegen Josh Lochner die middels een wild card entry in het championship is terechtgekomen. Als de 21 jarige stand houdt tegen McManus zal hij in de volgende ronde spelen tegen Annie Duke of Mike Sexton.

Ook interessant zal de match zijn tussen Phil Hellmuth en Chris Ferguson. Ze werden vorig jaar respectievelijk eerste en tweede. Phil verdedigt zijn titel, Chris zal zijn eer proberen te redden en wellicht revanche nemen, als ze voorbij de eerste ronde komen tenminste. Phil test zijn kunnen tegen `The Poker Brat`, en Chris zal Freddy Deeb ontmoeten. Hopelijk krijgen we een rematch te zien van de finale van vorig jaar in de tweede ronde.

In de eerste rondes van de tweede bracket zal het draaien om stijl. James Woods zal een zware dobber hebben aan Scott Fischman, en Cyndy Violette zal het niet makkelijk hebben met Barry Greenstein. Misschien wel de meest boeiende matches van bracket twee zal worden gespeeld tussen WPT winnaar Tony G en Mike Caro die ook wel `The Mad Genius of Poker` wordt genoemd. Degene die overblijft zal tegenover Amir Yehadi of de eigenaar van de Los Angeles Lakers Dr. Jerry Buss komen te zitten.

Verder speelt Phil "The Unabomber" Laak tegen de enige speler die zijn agressieve stijl kan handelen Gavin Smith, die overigens ook aan de top staat in de huidige WPT Player of the Year standings. Aan John Juanda de moeilijke taak om één van de bekendste poker legendes te verslaan; ik wens hem veel succes tegen Doyle Brunson. Ook wel frappant; Daniel Negreanu en Evelyn Ng die ooit partners waren zitten in de eerste ronde ook weer samen aan tafel.

Ted Forrest tegen Erik Seidel's zal een intellectuele clash worden. De grootste denker speelt tegen Phil Ivey in de tweede ronde (als Ivey het tenminste wint van Chad Brown). Uiteindelijk zullen we nog een ontmoeting zien tussen Mark Seif, houder van twee WSOP bracelets en Michael `The Grinder`Mizrachi.

De eerste ronde van 32 matches is al begonnen. De laatste 4 matches zullen morgen worden gespeeld. Wie het event ook wint, verdient de title van National Heads Up Poker Champion! Voor alle details en laatste informatie kun je de site bezoeken; nbcheadsup.com

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen