Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

National Heads Up Poker Championship op TV vanaf vandaag!

National Heads Up Poker Championship op TV vanaf vandaag! 0001

National Heads Up Poker Championship Premieres Tomorrow

April 15, 2006

Earl Burton

Het National Heads Up Poker Championship heeft de aandacht van velen vanuit zowel de pokerscene als de televisie industrie al getrokken. De uitzending van het No Limit Hold Em event in mei trok meer danvier miljoen in de 6 uur dat het te zien was op televisie.De finale van twee uur waarin Chris "Jesus" Ferguson en uiteindelijke champion Phil Hellmuth, werd zelfs bekeken door meer dan 6 miljoen fans! NBC, die erg blij zijn met het succes van het eerste event, beginnen de uitzendingen van het Second National Heads Up Poker Championship vandaag om 12:00 (Eastern Time).

Het programma is dit jaar uitgebreid naar 10 uur zendtijd, en de final matchup wordt op zondag 21 mei uitgezonden. De manier waarop het event is opgezet en ingedeeld lijkt wereldwijd ook erg goed ontvangen te worden onder de poker fans. 64 spelers nemen het tegen elkaar op in verschillende heads up matches. De structuur is te vergelijken met een NCAA Basketball Championship, waarin spelers het via verschillende brackets moeten schoppen tot een`best two out of three series` om daar uit te maken wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Tijdens de eerste uitzending vandaag wordt de eerste ronde uitgezonden, waarin onder andere Heads Up champion Phil Hellmuth, 2005 Heads Up runner-up Chris Ferguson, en 2005 World Series Ladies Event en WPT Ladies' Night Champion Jennifer Tilly zullen schitteren. Andere professionals die hun opwachting zullen maken zijn onder andere Paul Phillips, Josh Arieh en Player of the Year Competition leader Michael "The Grinder" Mizrachi.

Ook al spelen de genoemde poker professionals in de eerste uitzending de `hoofdrol`, is het wel de bedoeling dat de andere spelers die aan het event deelnemen meer op de voorgrond worden geplaatst in de latere uitzendingen. Sterren als Doyle Brunson, Johnny Chan, Barry Greenstein en James Woods zullen ook hun opwachting maken in de serie. Ook zal de reis van een aantal "wild card" qualifiers (onder wie online tournament winnaar Josh Lochner die pas 21 jaar is) in beeld worden gebracht.

Het lijkt wel alsof het poker weekeinde in plaats van Paasfeest is in de Verenigde Staten! In de nu volgende zes weken zal iedere poker fan zijn hart kunnen ophalen, en de kans krijgen om eens te zien wat er allemaal is gebeurd toen het National Heads Up Poker Championship in Caesars Palace werd gespeeld vorige maand. Voor meer informatie betreffende het televisie schema van NBC's National Heads Up Poker Championship kun je kijken op hun website: nbcheadsup.com.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen