Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Bubble boy worden is helemaal niet erg meer!

Bubble boy worden is helemaal niet erg meer! 0001

Stel je het volgende eens voor: Je bent bij de World Series of Poker. Je hebt je met bloed zweet en tranen verdiende geld betaald om mee te kunnen doen met het $10,000 No Limit Hold Em Main Event, gewoon omdat je vind dat het moet. Je speelt de één na de ander van tafel, en je ouders zijn harstikke trots. Je zit aan de finale tafel en je denkt aan de hoofdprijs, je pusht all-in met een monster hand, voor je het weet lig je eruit...

Stel je met deze wetenschap eens het volgende voor: Je bent ervoor verzekerd. Ja, je hoort het goed; verzekerd. Je vliegt er uit op de bubble, maar je ontvangt hetzelfde bedrag als degene op de laagste positie die wordt uitbetaald. Het is dan een stuk minder erg om te verliezen...

Hollywood Poker bied bij de WSOP van dit jaar bubble verzekeringen aan. Er zijn verschillende manieren waarop je kans maakt om de begunstigde van een dergelijke overeenkomst te worden;

1. Als je een WSOP seat hebt gewonnen in één van de Hollywood Poker satellites, ga dan naar de "My Account" pagina op de site en klik op de "Bubble Insurance" button.

2. Verzamel voor 21 juli 2006 minumaal 1500 poker points op Hollywood Poker, en klik vervolgens op de "Bubble Insurance" button op de "My Account" pagina.

Als je geen zorgen wilt hebben over het eindigen op de bubble tijdens de WSOP van dit jaar, dan wil Hollywoord Poker je helpen. Je kan je spel oefenen en verbeteren door op hun site te spelen, en vervolgens vol zelfvertrouw richting WSOP vertrekken. Als je geen zorgen hebt kan je beter nadenken over pot odds, strategie en de tells van je tegenstanders. Veel geluk!

Ed note: Sluit vandaag nog een bubble boy verzekering af bij Hollywood Poker.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen