Interessante wending bij de PokerNews WSOP freeroll

Interessante wending bij de PokerNews WSOP freeroll 0001

Veel online spelers dromen ervan om een seat te winnen voor de WSOP, en al helemaal over het volledige WSOP pakket. Zoals ze in vele sporten zeggen: `niemand weet nog wie tweede werd` gaat hier niet op. De laatste winnaar van een WSOP seat kan deze niet vullen!

Bij de meest recente PokerNews WSOP freeroll op Titan Poker won een Nederlander de seat. Hij vertelde dit trots en blij aan zijn vrienden, en één van die vrienden herinnerde hem eraan dat hij dat weekend al een bruiloft had. Hij belde dus naar PokerNews en liet ons weten dat hij niet naar de WSOP kon.

Johnny Vincent uit Australie had een grote stack aan de finale tafel van de freeroll, en door internet problemen kon hij niet normaal finishen. Nadat hij zijn problemen had opgelost bleek dat hij toch nog tweede was geworden.

Teleurgesteld reisde hij af naar Nieuw Zeeland om daar deel te nemen in de NZ Championships. Aldaar konden we hem telefonisch bereiken. Hoe de 24 jarige inwoner van Brisbane zich voelde toen hij te horen kreeg dat zijn tweede plaats hem een PokerNews WSOP seat opleverde en een reis naar Las Vegas?

"Geweldig! Ik kon bijna niet geloven dat ze me belden. Toen het tournament afgelopen was vroeg ik mezelf af wanneer ik de volgende kans zou krijgen om heads up te gaan voor een WSOP seat. Toen PokerNews me eenmaal gebeld had was ik erg opgelucht . Ik vond het wel erg voor de echte winnaar, maar ik denk dat het een geweldige evaring zal worden.`

PokerNews vroeg ook nog in hoeverre de internet problemen invloed hadden op zijn spel aan de finale tafel.

"Toen de computer vast sloeg was ik ofwel eerste, of net aan tweede. Ik was nogal teleurgesteld dat ik opeens offline was, maar de kwaliteit van het spel aan de finale tafel was hoog, dus wie weet hoe het echt was afgelopen.`

Vincent is van plan om tight en agressief te spelen. Hij zou het geweldig vinden om de hoofdprijs te winnen natuurlijk, maar hij ziet ook in dat hij tevreden zal moeten zijn met wat het lot brengt.`

Inmiddels hebben dus al drie Nederlanders een WSOP seat gewonnen. Één van hen was zo vriendelijk om zijn seat weer beschikbaar te stellen aangezien hij een bruiloft heeft zoals eerder gezegd. Wij van PokerNews vinden dat getuigen van karakter, en we hopen dat hij volgend jaar wél van de partij kan zijn...

John's Ed Note: Er deden aan deze freeroll waar wederom een WSOP ticket te verdienen viel slechts 36 spelers mee. Dat is nog 'ns waarde! Lezers, grijp die unieke kans en registreer je nu bij deze rooms. Er zijn nog VIER WSOP seats te vergeven bij Noble Poker, en DRIE bij zowel CD Poker als Titan Poker. Bovendien geven ook Full Tilt, Hollywood Poker en Pokerroom ieder één WSOP seat weg. In het bijzonder de Full Tilt Freeroll is extra interessant aangezien de winnaar ook uitgenodigd zal worden voor het Full Tilt Gala Ball eind juli tijdens de WSOP, waar alle bekende Full Tilt gezichten zoals Phil Ivey, Chris Ferguson en Howard Lederer natuurlijk deel van zullen uitmaken.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen