Interview met Barny Boatman van de Hendon Mob - deel 1

Interview met Barny Boatman van de Hendon Mob - deel 1 0001

Barny Boatman, Ross Boatman, Ram Vaswani and Joe Beevers(de Hendon Mob) - hebben getekend bij Full Tilt. Wij vroegen Barney Boatman of we hem eens aan de tand mochten voelen over Full Tilt en de sponsordeal, en andere zaken. In dit interview zal Barney zijn visie betreffende de poker scene delen en van alles vertellen over de illustere Hendon Mob.

PN: Ten eerste felicitaties voor je resultaten bij het eerste Showdown Poker Tour event dat werd gehouden in de Gutshot Club vorig weekeinde. Je kreeg niet de kaarten die je wilde, maar een tweede plaats is toch niet verkeerd, en een goed begin voor de Hendon Mob?

BB: Bedankt! Natuurlijk zou ik liever gewonnen hebben, en gedurende dag twee dacht ik ook dat ik zou winnen, maar Mats Gavatin kwam heel hard terug, en ik feliciteer hem met zijn geweldige prestatie.

PN: De Hendon Mob heeft aangegeven in de Showdown Tour te spelen dit jaar, op ongebruikelijke locaties in Europa zoals Trouville in Frankrijk en Elsinore in Duitsland. Wat was jullie motivatie om mee te doen, en zie je de Hendon Mob in de toekomst ook schitteren in dezelfde tour?

BB: Ik heb veel bewondering voor wat John Duthie heeft gedaan met de EPT, we mochten willen dat de SDPT net zo succesvol was als de EPT. Ik denk dat er genoeg ruimte is voor nog een tour, vooral als die andere plaatsen in Europa aandoet. De SDPT heeft geweldige blind structuren, en buy-ins die top spelers vanuit de hele wereld aantrekken. Wat ik bij Gunshot heb gezien doet me sterk vermoeden dat de Eurosport uitzendingen van hoge kwaliteit zullen zijn, en Matt Savage staat natuurlijk garant voor geloofwaardige en goed georganiseerde evenementen, en zal zelf de nodige Amerikaanse top spelers uitnodigen.

PN: Het gaat de laatste tijd erg goed met de Hendon Mob, zeker na de sponsorship deal met Full Tilt Poker. Hoe is dat eigenlijk tot stand gekomen?

BB: Het leek de meest logische stap eigenlijk. We hebben altijd al bewondering gehad voor Full Tilt Poker; de software, de stijl en zelfs het logo en de marketingcampagnes spreken ons erg aan. Daarnaast bestaat Team Full Tilt uit de beste spelers ter wereld. Ik denk dat de houding en de uitstraling van De Hendon Mob perfect past bij Full Tilt. Ik ben zelfs vergeten hoe het is om NIET in Team Full Tilt te zitten.

PN: Wat me opvalt is dat Team Full Tilt uit zowel Europeanen als Amerikanen bestaat. Dit is in mijn ogen een vorm van erkenning dat Europa net zulke goede spelers heeft als Amerika. Het is zelfs zo dat de Poker markt in Europa harder aan het groeien is dan in Amerika. Is het zo dat er bewust is gekozen voor een `gemengd` team? Full Tilt is tenslotte een Amerikaanse site.

BB: Ik denk dat Full Tilt altijd sterk aanwezig is geweest in Europa. Ze hebben de tijd genomen om een sterke basis te bouwen en het bedrijf goed in de markt te zetten. Voor ons is het geweldig om geassiocieerd te worden met de beste spelers ter wereld. Daarnaast zijn het niet alleen de beste spelers, maar mensen die toegewijd zijn aan Poker en willen bijdragen aan de opbouw en groei van de sport. We maken ons geen illusies dat we opeens net zo goed zijn als Chris Ferguson of Phil Ivey. Deze spelers hebben hun status verdiend, en maar weinig anderen kunnen daaraan tippen. Wij hopen ooit dezelfde status te bereiken.

PN: Praktisch gezien: Wat gaat de Hendon Mob de komende tijd doen, en wat zijn de verwachtingen van Full Tilt?

BB: Voorlopig zitten we nog bij Full Tilt, en we hebben dus ook belang bij het succes van de site. We zullen er alles aan doen om het bedrijf te laten groeien. Natuurlijk zal je ons overal op hoog niveau zien spelen om Full Tilt te vertegenwoordigen. Ook zullen we regelmatig in de Full Tilt chatroom zitten, iets waar ik persoonlijk erg van kan genieten. We gaan dus gewoon doen wat van ons wordt verwacht als leden van de Hendon Mob en Full Tilt.

PN: Zullen grote Europese poker sites als (ik durf het bijna niet te zeggen) Prima Poker en vele anderen zich zorgen moeten maken als een Amerikaans bedrijf als Full Tilt Europese spelers onder haar hoede neemt?

BB: De belangrijkste reden waarom ze zich zorgen zouden moeten gaan maken is dat Full Tilt verreweg de beste card room is op Internet, op alle gebieden dan!

Ed note:Barney speelt op Full Tilt Poker

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen