Camp Hellmuth III komt eraan!

Camp Hellmuth III komt eraan! 0001

Phil Hellmuth heeft het er maar druk mee. De nieuwe host van de Celebrity Poker Showdown reist continu heen en weer tussen zijn woonplaats en New Orleans om de show op te nemen, daarnaast is hij met allerlei andere zaken bezig. Ook heeft hij beloofd om meer poker te spelen de komende maanden, dus hij mag op zijn minst een goede planning maken of een secretaresse aanstellen die alleen zijn agenda bijhoudt.

Waar hij erg consequent in is geweest, is het regelen van zijn poker kamp; Camp Hellmuth. PokerNews heeft in het verleden al met plezier over dit kamp geschreven.

Er zijn voor de eerstvolgende editie van het kamp een aantal top spelers uitgenodigd. Michael 'Grinder' Mizrachi, Antonio Esfandiari, Freddy Deeb, Scott Fischman, Mark Seif, Evelyn Ng zullen allen hun opwachting maken om de spelers te helpen. Voormalig FBI agent Joe Navarro zal ook weer van de partij zijn, en ook weer een workshop `reading body language` verzorgen.

De spelers zullen door de profs worden begeleid en geinstrueerd. De winnaar van het tournament dat ook in het kamp weekeinde zal worden gehouden zal een reis winnen naar Aruba en de buy-in voor de UltimateBet Aruba classic.

Camp Hellmuth III wordt in Caesars Palace op 11, 12 en 13 augustus gehouden. Het weekeinde zal beginnen met een player party in de PURE, één van de beste clubs in Vegas. Zondag avond wordt een diner gehouden in Caesars Palace. De finale tafel van het Aruba freeroll tournament zal de avond afsluiten.

Een kaartje voor het weekeinde kost $1,999. Je vrouw meenemen kost $499. Er is ook een VIP pakket beschikbaar, waarin luxe hotelkamers en een VIP diner met Phil zelf zijn opgenomen. Iedereen die zich opgeeft voor 24 juni, wordt meegenomen in een speciale trekking voor een entry voor een WSOP freeroll. Voor meer informatie over dit weekeinde kan je ook kijken op CampHellmuth.com

Ed note:$50 + $25 cadeau, van PokerNews en PartyPoker! DOE MEE!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen