Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 11

WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 11 0001

We zijn weer een paar dagen verder en het Main Event komt voor iedereen dichterbij. Afgelopen zondag hielden Pokerstars en Full Tillt hun Super satellite voor de WSOP en kwalificeerden meer dan 300 spelers zich op het laatste moment nog even voor het Main Event waaronder enkele landgenoten. Er worden dit jaar 8000 spelers verwacht, een dikke 2000 meer dan vorig jaar toen het al een gekkenhuis was. Ben benieuwd hoe gek het dit jaar word. Ook dit jaar is er weer een Pokerbeurs die drie dagen duurt.

Op deze beurs komen ook nog eens duizenden mensen af, Her Rio zal uit z'n voegen barsten gedurende deze dagen, en ik hoop eigenlijk alleen maar dat ze iets verzinnen op het probleem: 5000 mensen 50 toiletten, want dat werkte niet echt vorig jaar tijdens de toernooi breaks.

Ook komen volgende week de 24 gekwalficeerden voor het Main Event via de Pokernews freerolls. Vijf Nederlanders wisten zich door deze Freerolls te plaatsen voor de WSOP en team Pokernews.

Verder komen er denk ik nog eens rond de 20 á 30 andere Nederlanders die zich al eerder op één of andere manier hebben gewalificeerd voor het Main Event of "gewoon"even $10.000 neerleggen voor een ticket voor het grootste bracelet event. Het uiteindelijke aantal Nederlandse deelnemers schat ik op zo'n 45 man en dat is met tegenstelling met de naar ik meen 10-15 van vorig jaar toch een grote groei.

Zelf speelde ik de afgelopen dagen een PL Omaha tournament en een NL tournament en kon ik wederom geen potten breken en zette de bad run zich voort. Elke dag vraag ik me af of ik wat verkeerd doe, of laat ik beter zeggen: probeer ik te bedenken wat ik anders zou kunnen doen om mezelf uit deze negatieve spiraal te halen en ervoor te zorgen dat ik voor het Main Event in vorm ben.

Daar tegenover staat gelukkig wel de good run die ik online meemaak de laatste weken. De cashgames gaan uitstekend en ook in de online tournaments doe ik het goed. Ik won een WSOP seat in een shootout vorige week en greep ik met een negende plek net naast de eerste prijs van 3 ton in de 1 million guaranteed op TitanPoker. Financieel gezien heb ik met de verdiensten online dus niets te klagen, alleen de eerste dollar cash moet nog verdiend worden.

De toernooien van de afgelopen dagen in het Rio waren dus weer niet veel soeps, ik kreeg mijn geld er zoals meestal het geval is deze maand met de beste hand, maar werd wederom niet beloond. Nadat ik er in het PL Omaha tournament uit vloog doordat mijn tegenstander even een backdoor flush maakte tegen mij nadat al het geld erin ging op de flop, vertelde ik even mijn beats van de afgelopen dagen aan Marcel Luske. Opeens hoor ik een stem bij Marcel aan tafel zeggen:"lijkt wel of ik mijzelf daar hoor praten." Het was Rob Hollink die bij hem aan tafel zat. Rob maakt ongeveer net zo'n World Series mee als ik, hij heeft alle events gespeeld en slechts één "cash" en een hele tas Bad Beats….

Poker, het blijft een mooi spel….

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen