WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 12

WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 12 0001

En toen was het een tijdje stil….

De afgelopen week had ik wat minder motivatie om een stukje te schrijven en dat kwam simpelweg doordat ik niet veel te melden had en wat ik te melden had meer van hetzelfde was, Beats Beats en nog meer Beats.

De afgelopen vier weken leefde ik in Vegas best wel volgens een vast patroon: om 11 uur opstaan douchen en mijn ontbijt eten.12 uur, toernooi spelen in het Rio totdat ik weer op een of andere manier eruit vloog. Daarna bijna altijd meteen naar huis om avondeten te eten en online te spelen. Rond een uur of 4 's nachts naar bed en om 11 uur weer op, dag in dag uit, je kan dus niet zeggen dat ik geen ritme heb

Dinsdag avond ging ik eindelijk weer eens op stap, want iedereen is vrij tot aan vrijdag wanneer het event waar alles eigenlijk om draait, het Main Event, begint. We gingen met een grote groep vrienden, waaronder een paar gasten waarmee ik vroeger Magic speelde, naar Pure in Ceasers palace, op dinsdag altijd the place to be. Het werd weer als vanouds een topavond en natuurlijk zat onze tafel binnen de kortste keren vol met poker spelers die altijd op goed geluk hopen dat ze bekenden tegen komen in de Pure en zo bij de tafel kunnen aanschuiven. Onder andere the Devilfish, Jennicide en Vanessa rousso werden in ons midden gesignaleerd.

De volgende dag werd ik 's middags wakker gemaakt: de schoonmakers waren in het huis bezig en mijn kamer was nu toch wel een keer aan de beurt.

Met best wel een kater en niet echt zin om wakker te worden liep ik toch maar half slapend naar het zwembad in de tuin waar ik op één van de bedden in de schaduw nog wat probeerde te slapen. Na 3 minuten gaf ik het op, het was veel te warm buiten dus ik pakte m'n laptop om maar even binnen op de bank online te spelen. Op het forum van Pokernews aangekomen zag ik opeens een post van mezelf en herinnerde ik me pas weer dat ik nog even het gespeeld na het uitgaan en waarschijnlijk ik zo trots was dat ik eindelijk eens een handje won en het daarom even een Post ervan maakte. Ik vond het wel mooi hoe Lyle Bermann (buckskin) 50k erin gooide, drawin' dead .

Na een paar liter water was het tijd voor het volgende feestje: Antonio Esfandiari en Joe Hachem organiseerden en BBQ bij Antonio's huis. Ik bestelde rond 5 uur een taxi en ging in m'n eentje op pad naar de BBQ, want David zat nog in het Lowball toernooi en had de chiplead in deze toernooivorm die hij nog nooit eerder beoefende.

Aangekomen bij het huis van Antonio wist ik niet wat ik meemaakte, voor de deur stonden zo'n 15 auto's en taxi's reden af en aan en binnen in het huis en in de grote tuin met zwembad bevonden zich wel 200 man. Ook hadden de jongens van www.getsmoreplaythanyou.com twee pokertafels neergezet die dus helemaal computer gestuurd waren zoals je kan zien op de site. Er werden heel wat sit and go's gespeeld en in de finale kon zelfs een main event seat gewonnen worden. Verder was er buiten een bar met 2 professionele barkeepers die alles wat je maar kan verzinnen konden doen met flessen drank, de Film Cocktail was er niets bij! De dj draaide goeie muziek en de installatie was niet mis; ik denk dat de hele straat heeft meegenoten. Verder ging er voor zo'n $5000 aan vlees en vis over de BBQ en de 3 jongens die Antonio daarvoor had ingehuurd hadden het er maar druk mee. Bekende Pokerspelers die gesignaleerd werden waren o.a. Phil Hellmuth, Freddy Deeb en Marcel Luske.

Rond een uur of 11 ging een deel van de "crowd" naar de Pure waar Full Tilt een WSOP feest hield, ik wist echter dat daar toch geen drank meer was na het feestje wat we gister hadden gehouden daar, en besloot naar het Rio te gaan om David te supporten in het Lowball tournament waar slechts 3 man over waren. Ook zag ik dat het $1500 toernooi van de dag daarvoor nog bezig was en ik zag hoe Peter Dalhuijsen de Nederlandse eer hooghield en met een 4e positie in chips morgen aan de finale tafel zal beginnen.

David kwam rond een uur of 1 heads-up te zitten met een goede chiplead over Daniel Alaei. Om 04:55 was het jammer genoeg Daniel die de laatste hand won na 4 uur lang heads-up spelen. David had hem 3 keer all-in met een kans van 50% of beter, maar had net niet het geluk aan z'n zijde op die momenten …de tweede Bracelet laat dus nog even op zich wachten voor David en hij was dus geen Happy camper :s

Vandaag werd ik wakker en bij het kijken van de updates online zag ik dat Peter al in de 6e hand uit het toernooi vloog op een erg ongelukkige manier; top 2 pair tegen een set, daar doe je niets aan. Toch wil ik Peter feliciteren met deze hele goede prestatie en ben ik er van overtuigd dat Peter de top 2 had gehaald als ie er niet op zo'n ongelukkige hand uit was gevlogen.

Voor de rest de hele dag niets gedaan vandaag behalve veel uitgerust. Over zo'n 9 uur begint voor mij het Main Event. Na de slechte weken hier aan de pokertafels in Vegas hoop ik natuurlijk maar op één ding; en dat is dat het tij keert. Weken lang bijna geen showdown winnen is natuurlijk niet echt goed voor m'n zelfvertrouwen, maar toch heb ik goede hoop. Het zal eindelijk een NL toernooi zijn met wat meer chips om mee te beginnen, dus dat geeft me hopelijk kans om wat meer mijn spel te spelen. Ook zal de tegenstand natuurlijk makkelijker zijn dan ooit tevoren want er worden zo'n 9000 man verwacht. Het zal een grote lotterij worden natuurlijk, want iedereen heeft een kans. Vorig jaar was het een soortgelijk veld en eindigde ik de eerste dag rond de 50k chips na zelfs even rond de 90k te hebben gestaan. Ik zal het morgen middag allemaal gaan zien en meemaken, ik heb mezelf geen goal gesteld qua chips aan het einde van de dag; ik ga gewoon goed en slim proberen te spelen en hoop dat vrouwe fortuna me nog niet vergeten is en het eindelijk een keertje meezit.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en hoop dat ik eindelijk eens aan jullie kan laten zien wat ik in mijn mars heb: Noah's Quest for the Bracelet is nog niet voor bij, laat ik het beter zeggen; deze gaat morgen pas echt beginnen!

Noah

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen