Tony G's Main Event

Tony G's Main Event 0001

Tony G. besloot om dag 1 van het Main Event te spelen, en hoe! Hij speelde in de eerste ronde meer dan 50% van de potten, en zat in 2 potten voor meer dan 10K. Hij won de eerste, maar toen hij in de tweede zijn trip Jacks liet zien en een hoop chips in de pot had zitten, flopte zijn tegenstander een Broadway Straight. Een paar handen later legde hij uit dat zijn tegenstander veel meer had kunnen verdienen in die pot. Hij had gelijk, de speler had veel meer chips kunnen trekken, maar was bang dat het board Tony's kicker zou pairen. Een rustige hand in geval van zoveel chips op het spel…

Er werd gezellig gebabbeld aan tafel, en zoals gewoonlijk had Tony het hoogste woord. Aan de tafel zal nog een praatgrage speler, en toen het onderwerp van "callen voor al je chips" werd aangesneden werd Tony even herinnerd aan de hand met welke hij uit het 2-7 Draw Lowball event werd gebust.

Tony zei:

"I had 20 outs and a 8-7-4-3 (J) to draw to, but still I was calling for all my chips and not raising for them. Bad play."

Hij had een grote stack voor hem staan (18K), maar die werd op een bepaald moment zelfs zo laag als 8k, hij bleef short stacked in de volgende paar rondes, en brak geen grote potten, die hij eigenlijk wel zocht…

De eerste dag werd aan 206 tafels gespeeld, waarvan 7 voor de alternates. Bij elkaar gingen de eerste dag zo'n 2130 spelers van start. Er moesten dus 6 levels van 2 uur worden gespeeld om 800 spelers over te houden. Er werd aangekondigd dat er of zes levels zouden worden gespeeld, of dat zou worden gestopt tot er nog 900 spelers over zouden zijn. Als de 900 niet binnen de 6 levels zou worden gehaald dan zou er de volgende ochtend heel vroeg een zevende level worden gespeeld. Zo zou het alle dagen gaan vanaf nu, en alternates kunnen zich alle dagen nog opgeven.

Het Main Event avontuur van Tony G. eindigde zes uur nadat het was begonnen. Na het filmen van zijn Mansion Poker episode morgen vliegt hij naar huis na een verblijf van ruim vijf weken in de woestijn. Rust lekker uit Tony….

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen