WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 9

WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 9 0001

Sinds vorige week krijgen David , Evelyn en ik elke dag lunch en diner van een chef: Joe.

Joe brengt ons 's ochtends rond 11 uur thuis de lunch(voor een pokerspeler dus het ontbijt ) en brengt 's avonds in de dinnerbreak het avondeten naar het Rio, of als één van ons er al uitligt naar ons huis. David had deze chef gevonden via iemand die in de Whole Foods bij de delicatessen werkt, whole Foods is de grootste biologische winkelketen waar je echt heerlijke producten kan halen, en David daar altijd helpt met het vinden van kazen, patés en andere lekkernijen.

Ik eet hier dus heel gezond elke dag en hoef niet de troep te eten die ze in het Rio verkopen: dat scheelt weer. Af en toe kan ik het avondeten ook aan me laten voorbij gaan en ergens anders eten, het bevalt me prima zo en het eten is echt fantastisch. Evelyn en Dave hopen zelfs dat Joe, die eigenlijk alleen eten tijdens de 4 weken World Series zou verzorgen, fulltime voor ze kan koken. Patrik Antonius kon het slechts een dag aanzien, en krijgt nu ook z'n eten verzorgd door Joe; Misschien kan hij volgend jaar de catering voor de hele WSOP verzorgen, wie weet!

Ok, ok, Back to Poker.

Het 2000$ PL Holdem event werd weer een kort toernooitje, ik kreeg geen hand, speelde strak en er gebeurde gewoon weinig. Één van de handjes die ik kreeg na 2 uur spelen moest ik voor de flop folden. De speler in eerste positie limpte en ik maakte er 225 van met pocket tienen. De speler in de cutoff callde en de jongen die op de button zat besloot de pot te betten, 800 meer. Ik dacht even na en keek naar mijn 1500 chips die ik nog voor me had liggen. Ik zette hem op een hoog paar of AK, dus er was een grote kans dat ik beat was, dus ik besloot te folden. Een uur later vloog ik eruit toen ik in de grote blind A7 van harten vond. Jimmy Tran limpte in de kleine blind, ik wist meteen dat hij geen grote hand had en ik besloot er 300 van te maken waardoor ik 700 overhield, Jimmy dacht even na en callde. De flop kwam Q-5-6 en Jimmy movde All-In en ik callde hem meteen, niet de veiligste call van mij, maar ik had geen zin om me uit de pot te laten zetten door hem, ik wist dat ik een betere hand preflop had en als ie nu wat gehit heeft jammer dan, maar ik ga niet weggooien en met 700 chips zitten als ik op de flop de beste hand zou kunnen hebben en zo niet dan kon ik altijd nog hitten. Mijn vermoedens werden bevestigd toen hij 78 omkeerde voor een street draw. Hij had 11 outs om te winnen; 4 negens, 4 vieren en 3 achten, het zag er dus niet zo slecht uit voor me…Totdat de dealer natuurlijk meteen een 9 op de turn draaide voor de nuts voor Jimmy en ik alleen nog maar kon hopen op een 8 op de River voor een split pot, maar die kwam natuurlijk niet; What's new.

Na mijn vroege uitschakeling ging ik huiswaarts en besloot ik dat er maar eens iets moest veranderen. Tijd om een keertje stevig te gaan stappen. Zo gezegd zo gedaan: na eerst 's avonds met wat oude magic vrienden, waaronder de Magic Legende John Finkel, wat magic te hebben gespeeld, werd ik opgehaald door Frank Sinopoli en Marshello en gingen we onderweg naar de Pure, de nightclub in Caesars Palace waar 2 tafels waren gereserveerd voor ons en nog wat andere pokerspelers. Daar aangekomen was het feest al in volle gang: de tafels stonden vol met wodka flessen en mixdrankjes en de Jani Vilmunen en Thomas Wahlroos, die teleurstellend achtste en zevende werden in de Pot Limit Omaha Finale hadden al heel wat verdriet weggedronken. Andere aanwezige pokerspelers in de Pure waren Eric –Ewee- Mizrachi, Lil Mike, Patrik Antonius, Rafi Amit, Icecream Mike en Andreas hagen. Het werd een top avond waarbij de alcohol rijkelijk vloeide, wat misschien wel de reden is dat dit verslag met heel wat koppijn getypt is, maar dat voelen jullie gelukkig niet. Hopelijk werkt het feesten en de alcohol als medicijn tegen de bad run waar ik in zat; en gaat het $2500 6 handed No limit Hold'Em event me beter af dan het eerste 6 handed toernooi een week geleden toen mijn Azen het moesten afleggen tegen KQ, voor de flop All-In.

Noah

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen