Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 6

WSOP 2006 - Noah Boeken's Quest for the Bracelet - deel 6 0001

Ik had besloten om het $2000 Hi Lo toernooi van maandag niet te spelen, zodat ik eindelijk een dagje tijd zou hebben om wat anders dan pokeren, en om wat huiselijke verplichtingen te vervullen. Makkelijker gezegd dan gedaan, vanaf het moment dat ik ontwaakte, tot een uur of zes 's avonds zat ik stuck achter mijn laptop in een online game op Ultimatebet. De reden dat ik zo lang doorspeelde zonder ook maar iets te hebben ontbeten of geluncht, was omdat de game zo goed was, en dat ik in de min stond. Helaas heb ik het tij in deze sessie niet weten te keren, en brak de game rond 6 uur op, en stond ik aardig wat geld achter; oh well, tenminste tijd om eens te kijken of we nog wat te eten in huis hadden. Ik moest het uiteindelijk doen met kaas en wat toastjes, beter iets dan niets...De rest van de avond speel ik nog wat online op UltimateBet, en kijk ik de laatste afleveringen van Prison Break, jullie hebben gelijk, het worden zware tijden totdat ik seizoen 2 in mijn handen heb, en was het al weer bedtijd... Onee, de afwas en de was waren nog steeds niet gedaan :s

De volgende dag was het eindelijk tijd voor het eerste event met een redelijke begin stack van 5000 punten; en toernooi dus waar je niet meteen potcomitted bent bij elke bet die je maakt in de beginfase. Mijn tafel was een grote Pokerstarstafel, allemaal bekenden en goede spelers die ik al jaren ken van het internet, en sommigen ook alleen bij hun Internetnaam. Bij mij aan tafel zaten Hazards21, BelowAbove, The Shreik, X mr Style, en ook DeOhGee, de winnaar van de WCOOP (World Championship of online Poker) van een paar jaar terug. Na 5 minuten voegde Chris "Jesus" Ferguson zich ook nog bij ons gezelschap en kon het feest beginnen, al zou het feest voor Chris niet zo lang duren...

Chris raisde in midden positie naar 250, en ik betaalde 150 meer met 74o om eens een flop te kijken, misschien hit ik wat dacht ik. De flop kwam 7-5-2 met 2 klavers, en ik checkte, Chris bette 350 en ik callde. Op de turn draaide de dealer nog een 7, de klaver 7, ik bette snel 400 chips uit en Chris ging in de tank."I raise" klonk het uit zijn hoek.. "Eleven hundred more..." Hmmm... wat heeft ie dan dacht ik bij mezelf...waarschijnlijk een flush... ik betaalde de 1100 meer en hoopte op een 2,4, of 5 om een full house te maken, of de laatste 7 zou ook geen kwaad kunnen.

Ding: River 4, en ik bet snel 1300 uit, want ik wil wel zeker betaald worden door z'n nutflush. Chris denkt 1 minuut na, en besluit All-In te gaan, ik call, en hij laat triomfantelijk z'n 55 zien voor een fullhouse fives over sevens. Helaas voor hem is full house sevens over fours nog steeds beter, en verlaat hij met een bleek gezicht de tafel. Gewoon een paar tegen een set op de flop, en runner runner Full. No problem, zou de vorm er dan eindelijk aan zitten te komen? Het komende uur bouw ik m'n stack uit naar 18000 zonder ook maar een handje te krijgen, ik blijf echter bij 18k steken, en maak weer snel rechtsomkeert naar 10000 punten door wat potjes te verliezen. De uren daarna schommel ik rond de 5k en 10k en krijg ik vaker Q2 dan ooit tevoren, anderen hebben echter geen enkel probleem om AA, KK, AK te krijgen dus ben ik tenminste nog toeschouwer van heel wat actie aan tafel, maar zelf kan ik me amper mengen in de strijd. Rond 22:00 staat al mijn geld erin op een flop van 2h-4h-Jd voor een 20k Pot. Ik heb 89hh, maar ik werd gecalled door een speler met 2 koningen, en ik hit m'n flush niet

Opnieuw had ik even chips, maar wederom geen kaarten; als je in 9 uur spelen 1 maal 99 krijgt als beste hand, en je chips moet winnen met een 74offsuit dan zijn het moeilijke tijden.

Nadat ik eruit lag ging ik naar het Bellagio om samen met Patrik Antonius nog "eventjes" online te spelen, als ik om 07:45 housekeeping bel om ze een extra bed naar de kamer te laten brengen, besef ik weer hoe laat het is. Het was een lange nacht met veel actie 300-600 Hold'Em, 50-100 PL Omaha, en Patrik die over het Internet Chinees poker speelde tegen Erik123 om 3000$ per punt, wat er op neer komt dat er per hand iemand $10.000 omhoog of omlaag ging.

De volgende middag werden we wakker rond een uur of 2, en hadden we helaas de halve Finale France-Portugal gemist, maar stond mijn pokeraccount wel in de plus..tja, prioriteiten stellen. 's avonds hoor ik na nog een middagje online poker dat Marcel de finale tafel heeft gehaald van het $5000 NL toernooi, en dat hij er goed voor staat in een 3e positie in chips vlak achter Phill Hellmuth.Vinnie Vinh heeft de Chiplead. Morgen zal ik zelf meedoen aan het $1500 Limit toernooi, en misschien ook om 2 uur aan het $5000 hi-lo toernooi, want de 1500 limit chips zouden weleens op kunnen zijn na 2 uurtjes pokeren. Ook zal ik Marcel supporten bij zijn finale tafel; ik heb er een heel goed gevoel bij, en hoop morgen de eerste bracelet om een Nederlandse pols te zien.

Noah

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen