Jamie Gold publiceert verklaring!

Jamie Gold publiceert verklaring! 0001

In de poker wereld spreekt men de laatste tijd regelmatig met elkaar over rechtszaken, niet vreemd overigens. Afgelopen donderdag gaf de World Poker Tour antwoord op de aanklacht die door de zeven inmiddels regelmatig besproken spelers werd ingediend. Vandaag publiceerde World Series of Poker Champion Jamie Gold een statement over de aanklacht die zijn collega poker speler en waarschijnlijke (ex) partner Crispin Leyser indiende.

Middels zijn publicist liet hij het volgende weten:

"Jamie Gold is disappointed that the plaintiff, a person he has only known since July of this year, has elected to file litigation rather than continue the parties' discussions in an effort to find a resolution to this matter. Mr. Gold believes strongly in the American judicial system and believes that it is better to present his case there than to try the matter before the court of public opinion. He is pleased to have had the opportunity to participate and win the World Series of Poker and is pleased with the quality of the tournament, his outstanding opponents, and Harrah's, the event organizer. Mr. Gold further appreciates the support of his fans and sponsor, Bodog.net, and hopes that this unfortunate litigation will not detract from the outstanding efforts of the entire field of participants in the World Series of Poker."

Ondertussen ligt in de cashier's cage in het Rio $12.000.000 klaar, en het ziet ernaar uit dat die hoofdprijs daar voorlopig nog even blijft liggen.

Ondanks het feit dat het hier gaat om een ruzie tussen twee spelers, vraagt iedereen zich af wat voor gevolgen het allemaal zal hebben voor de poker wereld. Op dit moment lopen er meer rechtszaken dan ooit tevoren, bijna meer dan in Moneymaker's hoogtijdagen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen