Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

PokerNews bestaat 1 jaar!

PokerNews bestaat 1 jaar! 0001

Een kantoor met vier computers en randapparatuur, een man of zes en een hoop zin. Dat was een jaar geleden de situatie. Als we nu eens terugkijken zien we dat er een hoop is veranderd, verbeterd en vooral gegroeid in die 12 maanden!

Inmiddels is PokerNews niet meer weg te denken uit de Nederlandse pokerwereld! Dankzij de lezers, de freelance schrijvers en de crew is de site geworden wat ie nu is. Vorig jaar liepen we tijdens de Master Classics op hoop van zegen visitekaartjes uit te delen en kregen we regelmatig de vraag wie we waren. Vandaag de dag lijkt het wel omgekeerde wereld; in toernooien worden onze crew leden aangesproken over artikelen op de site, over onze freerolls en over het forum. Spelers sturen hun resultaten op, bespreken handen en hun poker ervaringen op het forum en de PokerNews community bruist! Een steeds groter wordende groep lezers, spelers en denkers mengen zich in het forum en het dagelijkse reilen en zeilen van de site, de site die van ons allemaal is, de site die de Nederlandse Pokergemeenschap dient en voorziet van de beste deals en het laatste nieuws uit de internationale poker scene.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet, hun meedenken, hun kritiek en hun loyaliteit. Zonder dat alles was PokerNews niet wat het nu is! Ga allemaal zo door!

PokerNews en de toekomst

PokerNews heeft in het eerste jaar veel verschillende benaderingen uitgeprobeerd, maar we zijn eigenlijk tot de conclusie gekomen dat maar één benadering de beste is: Je open stellen voor wat er leeft in de poker gemeenschap, eerlijk en kritisch kijken naar wat er daadwerkelijk speelt en niet schromen om ook de realistische kant van poker te belichten. PokerNews heeft zich verdienstelijk opgesteld en wil een objectief orgaan zijn dat spelers op weg helpt en uiteindelijk beschermt en vertegenwoordigt.

Actueel nieuws brengen en veel besproken onderwerpen aankaarten blijft ons streven. Een forum onderhouden waar spelers ervaringen kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen is noodzakelijk, alleen zo kan de community gezond groeien en sterke voet aan de grond krijgen.

Als crew weten we wat ons te doen staat, en samen met de kritische en alerte lezers gaan we een mooie toekomst tegemoet! Om iedereen te bedanken en om ons éénjarige bestaan niet zomaar ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseren we een dikke Freeroll op PokerStars! Alle spelers die lid zijn van PokerNews mogen meedingen naar een deel van de prijzenpot die om te beginnen zo'n 5000 dollar bedraagt. 1 oktober is het zo ver, om 21:00 Nederlandse tijd. Verder is deze freeroll "country restricted," wat inhoudt dat iedereen die in Nederland woont mee mag doen aan deze freeroll, natuurlijk de nieuwe maar ook al bestaande pokerstars spelers hebben kans op de $5000.

Dit wordt dus het grootste freeroll toernooi in Nederland!

Heb je nog geen PokerStars? Regel dat dan via deze link en doe ook gezellig mee aan onze happy birthday freeroll!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen