De WPT 2006 World Poker Finals, recap dag 3

De WPT 2006 World Poker Finals, recap dag 3 0001

Met nog dertig spelers in de race in de WPT World Poker Finals 2006 gaat het nu echt om de pegels. Een aanzienlijk aantal topspelers wist dag drie te bereiken, zoals Daniel Negreanu, Mimi Tran, Kathy Liebert, Clonie Gowen, Nenad Medic en Erik Cajelais. De winnaar neemt ruim $1,700,000 mee naar huis. De Blindlevels zijn inmiddels gestegen tot 6,000-12,000 met een ante van 1,500.

De WPT 2006 World Poker Finals, recap dag 3 101
De WPT 2006 World Poker Finals, recap dag 3 102

De azen van Mimi Tran houden stand als ze de call maakt tegen de pocket vijven van Frank Vizza, die het toernooi verlaat als 28e. Maar als met dezelfde hand Daniel Negreanu in late positie een 46,000 preflop raise van Nedad Medic called, er een K 8 6 rainbow flop op tafel verschijnt, en Medic 80,000 bet, gaat Daniel direct all in voor z'n resterende 228k. Medic maakt de call en draait K 6 om. De twee paar blijven staan, en dat betekent een 27e plaats voor Negreanu. Een kleine $26,000 is zijn deel.

De WPT 2006 World Poker Finals, recap dag 3 103


Kathy Liebert pakt al snel een aantal grote potten, terwijl de een na de andere speler binnen een uur tijd geëlimineerd wordt. Loi Phan weet echter z'n stack van 500k wel te verdubbelen tegen Kathy, die ondanks dat Loi abusievelijk z'n AK suited laat zien, toch de call maakt met AJ offsuit. Loi Phan zou later alsnog als tiende het toernooi verlaten.

De WPT 2006 World Poker Finals, recap dag 3 104

En even later laat Mimi Tran zich opnieuw gelden. Nadat er preflop geraised en ge-reraised is, maakt Doug Dicken een bet van 200k na een flop van JsTs6d. Waarop Mimi Tran all in gaat met pocket boeren, en Dicken direct de call maakt met T T. Met blanks op turn en river is het exit Doug Dicken op een negentiende plek, goed voor $37,205. Mimi Tran knalt op dat moment door naar 1,3 miljoen chips. Een uurtje later is David Fox het nieuwe slachtoffer van Mimi. K6 lijkt in na de flop te winnen van AJ suited, maar een T op de river geeft Mimi alsnog een straat. David finisht als 16e.

Dave Singer legt beslag op de elfde plek. Zijn all in met AQ wordt gecalled door Dan Sevigny met QQ vanuit de big blind. Het board brengt geen hulp voor Dave.

Het beloofd een hele spannende finale te worden, met onder andere Mimi Tran, die de finesse van het pokerspel leerde van Barry Greenstein, in ruil voor Viëtnameze taallessen en Kathy Liebert, algemeen beschouwd als de beste vrouwelijke speelster. En wat te denken van Michael Perry die vrijwel de hele dag short stacked was, maar steeds op een aantal cruciale momenten wist te verdubbelen…

Chipcount na dag 3:

1. EG Harvin 4,680k

2. Thithi "Mimi" Tran 2,519k

3. Kathy Liebert 2,500k

4. Nenad Medic1,281k

5. Michael Perry 682k

6. Michael Omelchuk 533k

Stay Tuned!

Recap dag 1&2

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen