888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Gold en Leyser zijn er nog niet uit...

  • Tim LavelliTim Lavelli
Gold en Leyser zijn er nog niet uit... 0001

Bruce Crispin Leyser heeft deze week in het kader van zijn rechtszaak tegen WSOP Main Event winner Jamie Gold zijn verklaringen en bewijsmateriaal ingeleverd bij het United States Federal Court. De laatste hoorzitting is aanstaande vrijdag.

De papieren die Leyser's advocaten hebben ingeleverd bij de rechtbank, proberen de verklaringen die Jamie Gold ter eigen verdediging heeft afgelegd te weerleggen. Er staat nog steeds $6 miljoen op het spel (de helft van de originele hoofdprijs), dat geld wordt sinds de onverwinning van Gold deze zomer in de kluis van het Rio bewaard. Gold claimde al eerder dat er geen sprake was van een overeenkomst tussen hem en Leyser, en dat de beloftes die Gold maakte niets meer inhielden dan dat hij Leyser een beloning voor zijn moeite beloofde. Daarnaast zei Gold dat Leyser zich dusdanig onredelijk heeft opgesteld, dat hij sowieso al niet meer van plan was om Leyser ook nog maar een cent te geven.

Leyser's antwoord bevestigd zijn eerdere claims. Hij noemt nogmaals de seat t.w.v. $10.000 die Bodog beschikbaar stelde en de zogenaamde afspraken tussen hem en Gold. Ook beroept hij zich op het feit dat Gold heeft gezorgd dat twee acteurs, Dax Shepard en Matthew Lillard, Bodog kleding droegen tijdens het main event van de WSOP.

Leyser's advocaat Richard Schonfeld zei het volgende toen we contact met hem opnamen:"In Gold's pleading, he admitted that there was an agreement, and we have now demonstrated that Crispin provided the celebrities in exchange for the seat that Gold received in the tournament."

Stay Tuned!

LEES MEER

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook