Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Team Pokernews populair

Team Pokernews populair 0001

Sinds de start van de oefencampagne hebben we al weer zo'n vijtiental nieuwe aanmeldingen ontvangen: Team Pokernews is populair aan het worden! Zou het komen door de overwinning van Carlos afgelopen dinsdag? Of toch de mooie 2e plek van coach Jordy? Of was het DaCazz die met z'n tiende plek en z'n mooie verslag de nieuwe aanwas inspireerde?

Mede-aanvoerder Justin kon natuurlijk niet achterblijven, dus werd hij woensdag keurig 6e tijdens het PL toernooi, ook al in Amsterdam.

Rogier Scheele uit Rotterdam komt niet graag in Amsterdam, maar ja, ook hij wilde meteen presteren en gooide z'n volle gewicht in de strijd wat donderdag resulteerde in een 8e plek. Een leuk verslag van hem binnenkort op de site. Hmm, drie toernooien in Amsterdam en drie finaletafels met TPN'ers aan boord. Wat, TPN'ers? Jawel, TPN'ers: dat wordt de nieuwe afkorting voor de leden. Zit je in het team? Dan ben je vanaf heden een TPN'er! Bekt wel lekker, toch?

Vanuit de andere steden helaas nog geen aansprekende resultaten te melden. Kijk, daar gaat dus verandering in komen! Coach Vlekski is hopelijk druk bezig om een briljante strategie te bedenken, daarom lag hij er ook als eerste uit afgelopen donderdag: de man heeft het druk!

Het was verrassend om te zien dat er gewoon een "teammeeting" heeft plaatsgevonden, dinsdag voorafgaande aan het toernooi in Amsterdam. En dat zonder mededelingen van "hogeraf", en zonder outfit. Kijk, DAT is teamspirit!

In de andere steden hadden de leden nog wat moeite om elkaar te vinden. Logisch, zonder outfit! Het goede nieuws is dat de TPN-outfit (wen je al aan de afkorting?) onder de kerstboom van de TPN'ers zal liggen.

Er werd in de wandelgangen al flink gefluisterd over Team Pokernews. Wie waren dat dan? Zou diegene met dat baardje er "eentje" zijn? En ook: "wat is het nut dan om in dat team te zitten?".

Hmm, dat laatste vond ik wel een interessante. Eerst maar eens opzoeken wat "nut" precies is.

nut (het ~)

1

omstandigheid of eigenschap waardoor iets tot een doel kan dienen of voordeel kan opleveren => baat, functionaliteit, utiliteit, zin

De vraag is dus of de omstandigheid (deel uitmaken van het team) tot een doel kan dienen of voordeel kan opleveren. Hmm, wacht eens even: dat was precies de doelstelling van het team, toch? Praten over pokeren, handanalyses, strategieën uitwisselen, masterclasses, zou dat nut hebben? Wordt je daar een betere speler van? Noem me gek, maar het lijkt me van wel. Kijk, dat je een mooie outfit krijgt aangemeten en dat we af en toe iets leuks gaan doen met het team, dat scharen we gewoon onder de categorie "gezellig". En aan tafel is het oorlog, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar vooraf en achteraf kun je gewoon een hoop leren, van anderen of aan anderen. Ja, het heeft nut, en dat zullen we zien als het seizoen in 2007 van start gaat.

Vanuit Vegas bereikte ons het bericht dat ene Noah Boeken en ene Thierry van der Berg ook deel uit willen maken van het team. Na lang beraad met de coaches en de keeper is besloten dat we deze onbekende spelers een kans zullen geven. Hopelijk kunnen we ze nog wat leren over toernooispel, want zo'n 1e plek en een paar finaletafels op de EPT van die Boeken of zo'n net-niet-finaleplek van die van der Berg tijdens de MCOP (hoe kon ie nou all-in gaan met AA tegen KK van Slotboom? Iedereen weet toch dat die derde K dan valt?), tja, daar valt wel wat aan te schaven. Maar vooruit, ze mogen erin. Maar 1 foutje, en ze liggen er weer uit, zo hard zijn we dan ook wel weer.

De site is inmiddels gelanceerd, maar webmaster Scriptdude heeft maar twee handen en kan pas eind deze week de site af hebben. We hebben nog geprobeerd Gigi uit Vegas over te laten vliegen, maar die heeft 't teveel naar z'n zin, dus het is nog even geduld hebben...nog lang niet alle profielen van de TPN'ers staan erop, maar...ze komen eraan! Oja, er staan nog wat foutjes in de profielen, sorry! Zo staat er bij Chris Verkerk dat ie nog maar weinig live-toernooien heeft gespeeld. Ehm, dat klopt dus niet, hij zou namelijk wel eens meer toernooien hebben kunnen gespeeld dan alle teamleden bij elkaar...sorry dus Chris! Enne, als je kijkt bij DaCazz lijkt het net alsof ie alleen maar op het forum zit te geinen. Doet ie ook wel, maar laat hij nou verdomd veel hebben gewonnen in live-toernooien. Hoeveel en welke, dat lees je binnenkort in een interview met deze heer.

Oefencampagne he, ook de keeper is nog niet op z'n scherpst. Komt nog!

Op dus naar week 2 van de oefencampagne. Omdat er nog geen TPN-outfit is, stel ik voor dat de teamleden elkaar begroeten met drie knipoogjes. Mocht de onvtanger geen teamlid zijn, dat heb je wellicht een probleem, dat wel. Mocht je iemand drie keer zien knipogen, grote kans dat 't een TPN'er is. Dus let op die ogen deze week...

Shuffle up and deal, make TPN proud!

De Keeper

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen