Team Pokernews begint Oefencampagne

Team Pokernews begint Oefencampagne 0001

Namens Team Pokernews bedanken we iedereen voor de aanmeldingen van de afgelopen week. Na een screening, waarbij een aantal spelers afvielen, is besloten om de oefencampagne van start te laten gaan met maar liefst twintig man. Tot aan het einde van het jaar zullen de toernooien in HC door alle spelers van het team onveilig worden gemaakt. Zo kunnen zij zich "in the picture" spelen bij coach Veenboer, waarna in 2007 officieel van start wordt gegaan met Team Pokernews. We verwachten op z'n minst een stuk of 150 finaletafels en tientallen overwinningen!

Coach Veenboer was blij met het enthousiasme: "Zoveel aanmeldingen hadden we niet verwacht. Het mooie is dat een pokerteam uit wel 100 man kan bestaan, dus hoezo een luxe-probleem? Iedereen zit in het team en zal wat mij betreft in het team blijven. Het is nu een kwestie van de juiste poppetjes op de juiste plekken te krijgen. De doelstelling blijft hetzelfde: iedereen moet er beter van worden en het moet gezellig zijn! Mijn droom? Dat we een keer een finaletafel hebben in HC met alleen maar leden van Team Pokernews."

De nieuwe outfit zal over twee weken onder de kerstboom van alle spelers te vinden zijn. Indien je nog aanspraak wilt maken op een selectieplek, dan kun je je opgeven via de officiële website. Hier kun je ook de profielen vinden van een aantal spelers van het team. Tergend langzaam zullen alle profielen van alle spelers deze week verschijnen op de site, dus kijk regelmatig (dagelijks, per uur, per minuut!) op deze site.

Maar laten we niet langer wachten met het bekendmaken van de voorlopige selectie:

De namen:

Jordy Veenboer

Justin Bliek

Menno Vlek

Richard Blaas

Carlos Kienhuis

Rudy Brok

Ruben Loon

RFP Scheele

Bart Wetsteijn

Bertus de Vries

Chris Verkerk

Robbie Kersjes

Dave Uneken

Paul Beduel

David Pook

Lennart holtkamp

Rene Kurver

Leon van Straten

Michèl van Wissen

Wat? Zien we daar de naam van Menno Vlek? Jawel, is dat niet dezelfde Menno Vlek die tijdens het Main Event van de MCOP er zo ongelukkig werd uitgeknikkerd door Rolf Slotboom. A10 tegen 45s....runner runner flush..., en gaf hij geen pokerles door het hele land? En er was nog iets met 'm, maar dat zijn we vergeten….we zijn in ieder geval vereerd hem te begroeten als teamlid, en we hebben dan ook onmiddelijk besloten om hem mede-aanvoerder te maken. Hij zal zich gaan richten op Utrecht. "Ik heb niet echt een directe quote voor je nu," zegt Menno, "alleen dat ik kleine schoppetjes ga omzeilen, haha". Meer over Menno binnenkort op de site.

Vereerd zijn we met echter met alle namen. Fijn dat Robbie Kersjes erbij zit…enig idee wie dat is? Kijk maar eens op het forum…en wat dacht je van Richard Blaas…ook hij zit erbij! Maar we kunnen niet ingaan op elke naam, dus nogmaals: bekijk de site regelmatig en we beloven jullie: er zitten talenten bij!

Het team wordt vertegenwoordigd in alle steden. De meeste spelers zullen hun toernooien spelen in Amsterdam, Utrecht en Enschede, maar alle steden komen aan de beurt in ons team.

Tot snel,

Dave Goldstein

De Keeper (hoezo, de nul houden?)

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen