Team Pokernews Seizoen 2007 van start

Team Pokernews Seizoen 2007 van start 0001

Mede-aanvoerder Justin Bliek nam z'n rol in de oefencampagne bloedserieus. Hij haalde in een paar weken maar liefst drie keer de finaletafel en wist in Utrecht tijdens het 270NL toernooi op z'n naam te schrijven. Maar liefst 11.000 euro ontving de Amsterdammer, die hiermee z'n beste toernooiprestatie tot nu toe behaalde.

Op Pokerstars is hij bekend als L.O.G.I.C.O. en heeft hij al enkele mooie overwinningen behaald, zoals de 10-rebuy, en live gaat hij beter en beter spelen. Hij had 117K toen hij aan de finaltafel aanschoof (het gemiddelde lag rond de 80K) en hij wist z'n stapel chips dus tot aan het einde te verhogen, tot hij headsup kwam met de chipleader vanaf het begin, Raymond.

Een sleutelhand was o.a. AQ tegen 88, met zes man over, waarbij Justin een Aas wist te riveren, om zo te dubbelen naar 220. Met nog drie man over stelde Justin een deal voor, maar deze werd afgewezen door de uiteindelijke nummer drie die op dat moment chipleader was...hoe vaak komt dat voor! Justin pushte met AT en de dealweigeraar callede met K10...en nutflush voor Justin betekende een headsup met Raymon, die wijselijk wél wilde choppen.

Justin: "Ja, ik was blij met de overwinning. Het is toch een bevestiging dat ik het wel degelijk kan, en het levert erkenning op. Bovendien wilde ik m'n vrienden laten zien dat hun hulp, die ik tot dan toe altijd heb gekregen, niet voor niets is geweest. Dat geldt natuurlijk met name voor Noah. Met het geld ga ik proberen een stapje hoger met poker, zowel online als live-toernooien. En de rest stop ik m'n huis!"

Een aantal TPN'ers had ook de weg naar Utrecht gevonden...helaas wisten ze de finaletafel niet te halen, maar sommigen, zoals Bertus, gingen toch met een leuke winst weg. Hulde aan de cash-tafels!

Het was jammer dat de team members nog geen outfit hadden. Het was zeker zo dat een aantal members het dinsdagavond-toernooi in Amsterdam speelden, maar het is nog steeds moeilijk om een onbekende te herkennen. Lennart wist zonder rebuy de zesde plaats te behalen (alweer een finaletafel dus voor deze jonge Amsterdammer) tijdens dit toernooi!

Gelukkig zijn de outfits in huis en heeft een flink aantal leden ze reeds in handen. De komende week zullen alle members hun outfit krijgen, en zal iedereen elkaar kunnen herkennen!

Na lang overleg tussen Coach Veenboer, de aanvoerders en de keeper hebben we besloten om het seizoen 2007 in te gaan met verschillende teams. Team nummer 1 bestaat uit spelers die hun sporen al hebben verdiend in de live-scene: zij worden beschouwd als "mentors" voor de overige team members. Team 1 is als volgt samengesteld:

1. Coach/Spelverdeler: Jordy Veenboer

2. Aanvoerder/Laatste Man: Justin Bliek

3. Spits: Noah Boeken

4. Linksbuiten: Thierry van der Berg

5. Rechtsbuiten: Menno Vlek

6. Hangende Spits: Kevin Vreeswijk

7. Voorstopper: Carlos Kienhuis

8. Linkshalf: Robbie Kersjes

9. Rechtshalf: Arnoud Fokkens

10. Linksachter: Lennart Holtkamp

11. Rechtsachter: Richard Blaas

12. Wisselspeler 1 die altijd speeltijd krijgt: Rogier Scheele

13. Wisselspeler 2 die altijd speeltijd krijgt: Paul Bedeul

14. Wisselspeler 3 die altijd speeltijd krijgt: Shane Eastland

Team 2 bestaat uit spelers die het allemaal in zich hebben om op korte termijn de overstap te maken naar team één. Wie gaan het worden van onderstaande elf?

1. Laatste Man: David Pook

2. Voorstopper: Michèl van Wissen

3. Spelverdeler: Bertus de Vries

4. Spits: Menno Oosterlaak

5. Linksbuiten: Chris Verkerk

6. Rechtsbuiten: Rene Kurver

7. Linkshalf: Juriaan Hillen

8. Rechtshalf: Carlo Belfor

9. Linksachter: Vincent van Gool

10. Rechtsachter: Jaap Engel

11. Hangende Spits: Ruud Kerkhof

Team drie is een groep spelers die nog wat minder ervaren zijn, maar waarvan wij zeker hopen dat ook zij de stap naar team 1 kunnen maken!

1. Laatste Man: Mohamed Ayoub

2. Linkshalf: Patrick Kramer

3. Rechtsachter: Bart Wetsteijn

4. Rechtshalf: Rik Klein Entink

5. Linksachter: Rene Cruys

6. Rechtsbuiten: Leon van Straaten

7. Linksbuiten: Dave Uneken

8. Spits: Niels Hergaarden

9. Spelverdeler: Ruben Loon

10. Voorstopper: Rudy Brok

11. Hangende Spits: TBA

Elk kwartaal maken we een evaluatie en vindt er een transferperiode aan. We maken nu al bekend dat er vijf spelers uit Team 1 zullen degraderen! Keihard zijn we, en zo moet het ook. Dat betekent dat er vijf spelers uit Team 2 of Team 3 opschuiven naar Team 1. Wie gaat het worden? Jij? Doe je best! Aangezien er nog aanmeldingen binnenstromen, verwachten we snel een vierde team te hebben, en wie weet welke namen daar bij gaan komen?

Elke week worden de resultaten van de TPN'ers bijgehouden op de website. Welk toernooi hebben ze gespeeld? Hoeveel rebuys hebben ze gedaan? Er zal dieper worden ingegaan op mooie prestaties zoals overwinningen! En heel stiekem houden we ook een ranking bij, met ons eigen puntensysteem (formule van dit systeem is te ingewikkeld om te publiceren) en in de loop der tijd zullen we deze presenteren. Voor de winnaar van de ranking hebben we uiteraard een dikke verrassing.

Het eerste Team Uitje wordt op het moment van schrijven gepland. Wordt het karten? Of toch maar parachutespringen? Of eh, aangezien we toch Team Pokernews mutsen hebben...iets met sneeuw? Coach Veenboer houdt jullie op de hoogte.

Nog even een chaotische week doorkomen (wie krijgt de kleding waar en wanneer?) en dan is het echt zo ver...je teamleden kun je herkennen aan de outfit. En mocht je zin hebben om met je teammates te gaan eten voorafgaande aan het toernooi? Maak op het forum afspraken met elkaar!

Team Pokernews seizoen 2007 is bij deze van start gegaan, make us –and yourself- proud!

De Keeper

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen