Team Pokernews maakt Vliegende start

Team Pokernews maakt Vliegende start 0001

Kijk, dat hadden we natuurlijk niet verwacht en hoewel aanvoerder Veenboer zeer tevreden is, ben ik doodsbang dat 't resultaat van afgelopen dinsdag in Amsterdam, hoge, erg hoge verwachtingen gaat scheppen. Hoe houden we dit niveau ooit vast??? Waarom nou meteen tijdens de allereerste wedstrijd een overwinning? Was een finaletafel niet gewoon genoeg, stelletje gekken?!

Maar goed, ik ben wel blij hoor. Geen bal aangeraakt, en zo hoort dat ook als keeper.

Het begon allemaal in restaurant Castell, waar de teamleden zich hadden verzameld. Iedereen nam biefstuk, op eigenwijze René na: logisch dat ie geen potten kon breken in het toernooi: iedereen weet dat je biefstuk moet eten voorafgaand aan een HC-toernooi. Les één is dat!

De strategieën werden doorgenomen, de eerste teambespreking werd een feit, en om even over achten was het team klaar voor de strijd. Nog zonder Pokernews Team Outfit, want hallo, het was maar een oefencampagne, toch? Trainingspakken dus!

Over René, David en Richard kunnen we helaas alleen meedelen dat ze meededen: ze kwamen niet echt in het stuk voor. Maakt niet uit, zal vaker gebeuren bij elk teamlid. Het gaat om de uitschieters, en die waren er!

Robbie (DaCazz) was zoals altijd behoorlijk aanwezig (op het forum was het stil maar de echo van z'n stemgeluid galmt in het HC nu nog na). Hij schreeuwde z'n stack naar mooie hoogtes, maar uiteindelijk moest z'n KK het onderspit delven tegen AK.

Maar dan Jordy en Carlos. De Coach en de speler die hij notabene als eerste opriep om in de selectie te komen. Een gouden greep, bleek al snel, want de twee belandden aan de finaletafel. Doordat er een grote vraag naar cashtafels was, was besloten om deze finaletafel te verplaatsten naar het restaurantgedeelte. Ha, moeten ze vaker doen, want nu stond het hele Pokernews Team klaar, samen met nog eens 25 andere railbirds, om de heren te steunen in hun Queste.

De chips waren voornamelijk in handen van drie kale heren, maar het waren de wapperende manen van Jordy en Carlos die de chips tot zich namen. De coach liet zien hoe het moet, en met z'n shortstack schopte hij tot de laatste drie spelers, ondertussen wat handjes als 8-2 en 6-3 showend, tot afgrijzen van z'n tegenstanders.

Carlos speelde perfect, hoewel hij nog wat flinke potten verloor aan de heer die zich ook in de top drie nestelde. Besloten werd om een 3-way deal te doen. Ieder 2250 euro, met 750 euro extra voor de winnaar.

Om een kort verhaal niet nog langer te maken, het was Carlos die 'm won!

Wat hebben we geleerd?

Hmm, eigenlijk nog niet veel, daarvoor is het te vroeg in de oefencampagne. Maar dat er talent in het team aanwezig is, moge duidelijk zijn. De keeper trekt z'n handschoenen uit en hoeft zich niet eens te douchen.

Er staan al enkele nieuwe profielen op de site, www.teampokernews.nl, en er zullen er de komende tijd nog vele volgen. De resulaten worden na elke speelweek bijgehouden.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen