Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Aussie Millions Dag 1B

Aussie Millions Dag 1B 0001

Dag 1B is in volle gang op het moment van schrijven. Maar liefst 389 spelers zijn begonnen aan deze eerste dag, die als zo vaak in twee delen is opgebouwd (gisteren was Dag 1A). We hopen zo snel mogelijk nieuws te krijgen van de resultaten van de Nederlander Jan Uyl (JanVanOranje), die zich via Pokernews heeft gekwalificeerd voor dit Main Event.

Uiteraard zijn onder de afvallers van vandaag weer enkele beroemde namen: het is einde verhaal voor bijvoorbeeld Tony G, Greg Raymer, Gavin Smith, Andy Bloch, John Juanda en Kathy Liebert.

Er was weer een aantal dramatische handen te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke suck-out van Erick Lindgren. Op een Board van 6-6-3 gaat een short-stack speler all-in, waarop Lindgren de call maakt, met 4-4. De speler draaide K6 om, dus Lindgren had op z'n minst een 4 nodig. En wat krijg je dan, als je zojuist 1 miljoen hebt gewonnen? Juist, twee vieren.

En dan deze: KK tegen QQ tegen JJ, met z'n drietjes gezellig all-in. De board komt A62, allemaal schoppen. De KK is veruit favoriet, vooral omdat er een schoppen koning bij zit. Maar dan de turn: een Jh! De speler begint al te juichen, todat de river valt: een Q! Prachtige river, ware het niet dat het een schoppen was, dus de KK was en bleef de beste hand.

Afvaller Gavin Smith meldde dat hij gewoon slechte kaarten kreeg. Sterker nog, hij kreeg maar liefst veertien keer de geweldige hand J7o gedeeld. Toen 'm gevraag werd hoevaak ie daarmee speelde, antwoordde hij: "Zo'n vijf keer, maar ik heb maar twee keer een raise gecalled".

Ongeveer de helft van het veld zal vandaag afvallen, zodat we met zo'n 350 tot 400 spelers van start gaan aan dag 2.

We hopen dat Jan Uyl de dag overleeft. Je kunt 't toernooi vrijwel LIVE volgen op de speciale Pokernews-site. Kleine tip: het staat ergens op de voorpagina...

Morgen dag 2, dan gaat het "echt" beginnen!

Meer over de Aussie millions:

$100.000 event

Main Event van Start

Dag 2

Dag 3

Verslag Finale

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen