Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Aussie Millions $100.000 event

Aussie Millions $100.000 event 0001

Je kent ze wel, die sit-and-go's van 5000 dollar inleg waar je nooit op klikt, omdat je er de bankroll niet voor hebt, en ook al had je het wel, dan nog: 5000 dollar!

In Australië is de Aussie Millions bezig en iedereen wacht uiteraard op het Main Event. Echter, de organisatoren hadden bedacht dat naast alle side-events (toernooien van rond de 1000 dollar) ook een ander toernooitje wellicht spannend zou kunnen zijn: een sit-and-go van 18 man. Inleg? Een schamele 100.000 dollar!

De eerste prijs was een miljoen dollar, de tweede prijs een half miljoen, en de nummer drie een kwart miljoen, en dus trok het de aandacht van de high-stakes spelers, die wel gewend zijn aan dit soort bedragen. Wie dat zijn, kun je hieronder zien: de tafelindeling.

Seat 1: Daniel Negreanu

Seat 2: Masaaki Kagawa

Seat 3: Phil Ivey

Seat 4: Gus Hansen

Seat 5: Erik Seidel

Seat 6: Roland de Wolfe

Seat 7: Michael Sampoerna

Seat 8: Jason Gray

Seat 9: Kevin O'Donnell

Seat 1: Jeff Lisandro

Seat 2: Erick Lindgren

Seat 4: John D'Agostino

Seat 4: Joe Reina

Seat 5: David Benyamine

Seat 6: Lee Nelson

Seat 7: John Juanda

Seat 8: Tony G

Seat 9: Tony Bloom

Hoe speel je met een inleg van 100.000 dollar? Gewoon, zoals altijd, dus toen Kevin O'Donnel z'n set hitte gooide hij al z'n fiches erin en kreeg een call van Michael Sampoerna, die z'n double-gutshot wel mooi vond. En terecht, want hij viel en dus was Kevin O'Donnel de eerste afvaller.

Het bijzondere aan dit evenement was, behalve de inleg uiteraard, dat het Pot Limit vóór de flop was en No Limit ná de flop. Vreemd, maar wel een leuke variant!

Daniel Negreanu behoorde ook tot de eerste afvallers: op een board van Qh9h3c ging hij all in met Kh3h. Een logisch all-in, maar ook een logische call van Michael Sampoerna, die Jh8h had. Allebei veel outs en Negreanu uiteraard favoriet maar zoals zo vaak bij poker gebeurde het onverwachte: er vielen geen harten, maar wel de gewenste tien:: exit Daniel.

En zo vielen ze de favorieten één voor één af, tot we bij de laatste vier spelers uitkwamen: Tony G, Erick Lindgren, Erik Seidel en Masaaki Kagawa.

Tony G werd vervolgens geëlimineerd door Erick Lindgren: de JQ van Tony G hielden geen stand tegen de A10 van Lindgren. Ook Kagawa viel snel daarna af, die met z'n A7 all-in ging tegen de 6-6 van Seidel.

En dus was het Heads-up tijd, tussen Lindgren en Seidel. De sleutelhand kwam al snel, toen Seidel, die op dat moment chipleader was, de all-in van Lindgren callde met JJ. Helaas, Lindgren had KK en de rollen waren volledig omgedraaid.

De laatste hand was nog een angstige voor Lindgren, die de all-in van Seidel callde met A7. De read was goed, want Seidel had KJh. Echter de flop was Ah9h8d, dus het was nog even flink zweten voor Lindgren, toen langzaam de laatste twee kaarten werden omgedraaid. Gelukkig voor Lindgren geen harten op tafel, en dus mocht hij de 1 miljoen dollar in ontvangst nemen. Seidel moest dus genoegen nemen met 550.000 dollar. Ook niet slecht voor een paar uurtjes spelen, toch?

Nog heel even wachten en dan begint het Aussie Millions Main Event!

Meer over de Aussie millions:

Main Event van Start

Dag 1B

Dag 2

Dag 3

Verslag Finale

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen