Main event in Australië van start!

Main event in Australië van start! 0001

The Crown Australian Poker Championship, of simpelweg "The Aussie Millions", is begonnen met 358 spelers die aan dag 1a deelnemen. Verwacht wordt dat nog eens 400 spelers aan dag 1b zullen beginnen, dus het is een flink toernooi: het prijzengeld zal morgen bekend worden gemaakt maar duidelijk is dat de hoofdprijs meer dan een miljoen zal bedragen.

Uiteraard doen de "hotshots" bijna allemaal mee, en kunnen we ook de eerste afvallers noteren. Roland de Wolfe, Allen Cunningham, Ram Vaswani, Huck Seed, Scott Fishman en Daniel Negreanu: allemaal probeerden ze hun stack te dubbelen om zo wat comfortabeler het toernooi te vervolgen: ze kunnen nu comfortabel op een loungebank de verrichtingen van de andere spelers volgen.

Diverse spelers hebben zich via Pokernews gekwalificeerd, waaronder de Nederlander "JanVanOranje". We proberen z'n verrichtingen te volgen.

Hoe groot en belangrijk een toernooi ook is, overal worden fouten gemaakt, dus ook tijdens de Aussie Millions. Onder één van de speeltafels werden twee kaarten gevonden, waarschijnlijk twee gemuckte kaarten van een speler. Op zich geen probleem, ware het niet dat niemand precies wist hoe lang die kaarten daar al lagen. Vandaar dat die AA maar niet kwam...

Let op: Pokernews doet exclusief verslag van dit evenement, en hoe! Zo om de vijf minuten is er een nieuwe update: zo blijf je bijna "realtime" op de hoogte van de belangrijkste handen, en de belangrijkste uitschakelingen.

Het toernooi is op het moment van schrijven in volle gang, dus als we zeggen dat Patrick Antonius en John D'Agostino het erg goed doen en lekker "in de chips" zitten, dan zou dat wel eens achterhaald kunnen zijn: kijk daarom altijd naar de laatste updates op de speciale Pokernews-pagina.

Meer over de Aussie millions:

$100.000 event

Dag 1B

Dag 2

Dag 3

Verslag Finale

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen