WPT PokerStars Caribbean Adventure Finaletafel!

WPT PokerStars Caribbean Adventure Finaletafel! 0001

Het begint te lijken op de World Series of Poker van 2006, toen Jamie Gold werkelijk alles hitte en met een enorme chiplead aan de finaletafel begon, en uiteindelijk ook won. Nu is het Isaac Haxton, die maar liefst de helft van alel chips heeft. De chipcount voor de laatste zes spelers is als volgt:

Issac Haxton $ 9,216,000

Jonathan Little $ 2,366,000

Robert Ford $ 2,324,000

Ryan Daut $ 2,300,000

Robert Mizrachi $ 1,450,000

Frank Rusnak $ 1,166,000

Justin Bonomo heeft het dus niet gered. De sleutelhand was een klassieke: Justin met KK, doet een standaard-raise en wordt gereraised door Isaac. Hmm, met KK in je hand is daar maar 1 antwoord op, en dat is weer een re-raise door Justin. Echter, de chipleader besluit all-in te gaan en Justin begint na te denken. Een logische gedachtengang is als volgt: "Nee he, hij zal toch niet AA hebben, dat KAN toch niet? Die gozer hit alles, het is toch niet normaal meer? Maar wacht, heeft ie wel AA? Hij kan net zo goed AK of QQ hebben, hmm, ff denken. Als ik deze pot win, ben ik chipleader en ga ik het toernooi winnen, dat kan niet anders. Nog even kijken in m'n kaarten. Ja, KK, de beste kaart die ik heb gehad tot nu toe. Weet je wat? Ik doe het!"

Het zou kunnen dat Justin een ietwat andere gedachtengang heeft gehad uiteraard. Feit blijft dat Justin callt en Isaac Haxton inderdaad AA omdraait: exit Justin.

Isaac Haxton is pas 21 jaar jong en heeft zich gekwalficeerd via een 175-double shoot-out, uiteraard op Pokerstars. Na dag 1 was hij al chipleader, en hij heeft het hele toernooi "deep-stack-poker" gespeeld en hij, om met z'n eigen woorden te spelen, "hitte elke flop".

Jonathan Little is 22 jaar, en is full-time pokerspeler. Tijdens de WSOP vorig jaar eindigde hij een aantal keer in het geld. Het bijzondere aan deze speler is dat hij nog geen woord heeft gezegd. Wellicht dat ie niets hoort met z'n Bose QC3-koptelefoon, die hij constant draagt.

Roberd Ford is ook al 22 jaar, en net als Haxton kwalificeerde hij zich via een double-shoot out op Pokerstars. Ook al een student!

Ryan Daut is...je raad het al....22 jaar en student: binnnenkort haalt hij z'n doktorsgraad, maar toch beschouwt hij zich als full-time speler.

Robert Mizrachi is iemand die we goed kennen. Hij is de oudste van de "Mizrachi Brothers" – z'n broers Eric en Michael zijn ook al pokerprofs. Robert won in 2004 het Main Event van de Master Classics of Poker in Amsterdam (t.w.v. bijna 5 ton) en leek toen op weg om de beste van de drie broers te worden. Het feit dat Michael afgelopen jaar tot Player of the Year is geworden, versterkt de ambitie van Robert alleen maar. Hij heeft diverse finaletafels gehaald in grote toernooien, waaronder de WPT.

Frank Rusnak is een journalist voor de Chicago Sun-Times, maar aan schrijven komt hij nauwelijks toe: hij speelt elke dag poker en heeft zich gekwalificeerd voor dit toernooi via een 650 MTT-Sattelite op Pokerstars.

Deze zes spelers gaan strijden om de eerste plek van 1,5 miljoen dollar. Maar niet getreurd voor hen die snel afvallen: er wordt goed uitbetaald!

1 $1,535,255

2 $861,789

3 $550,980

4 $409,703

5 $317,873

6 $247,234

Vannacht de finale: zal de chipleader van dag 1 dan werkelijk het toernooi hebben gewonnen?

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen