World Poker Tour, Tunica

World Poker Tour, Tunica 0001

En voor alle fans van Daniel Negreanu: ja, hij zit erbij! Als tweede in chips mag hij straks aan de finaletafel beginnen.

De eerste van achttien spelers die afviel was Jolyne Thompson en het was een klassieke "race", namelijk zijn AQs tegen de JJ van z'n tegenstander. De boeren bleven staan. Don Mullis probeerde het met A7o en kreeg een call van Kido Pham. Die draaide 55 om, en wederom was Pocket Pair de winnende hand. De volgende afvaller had weliswaar Top Pair, maar dat had z'n tegenstander ook, en die had nog een Aas erbij. Een betere kicker dus, en het was exit Amir Vahedi. Hmm, dat ging hard! Adeeb Harb vond z'n KQ er mooi uitzien, dus gooide al z'n chips erin. Kido Pham wachtte op 'm met QQ en een Q op het board bekrachtigde het vonnis voor Vahedi.

Young Cho's AK bleken even later wel genoeg om de 77 van Justin Marsh te verslaan: de muntjes vallen weleens de andere kant op. Edson Putrus wachtte een nare verrasing toen hij met Top Two Pair All-In ging tegen de geflopte straight van Gary Kainer. John Racener smeet z'n chips erin met 88 en vond de AA van Cho tegenover zich. Dat het board nog eens twee azen én een 8 gaf, maakte het geheel nog dramatischer. Brian Gabrielle verloor eerst een dikke pot van Negreanu en gooide daarna z'n chips erin met JJ. En weer was het een monsterhand die stiekem zat te hopen op deze move: de KK van Matt Russel hielden stand.

Dat betekende dat we een final table hadden, met nog tien spelers.

Seat 1 - Matt Russell

Seat 2 - Gary Kainer

Seat 3 - J.C. Tran

Seat 4 - Brian Sumner

Seat 5 - Robert Thompson

Seat 6 - James Bullard

Seat 7 - Kido Pham

Seat 8 - Jeremy Tinsley

Seat 9 - Young Cho

Seat 10- Daniel Negreanu

Daniel Negreanu kwam al snel in een hand terecht met Jeremy Tinsley. De flop was J-8-4 en Tinsley bette flink uit waarop Negreanu callde. De turn is een 3 en dit keer bette Negreanu, waarop Tinsley callde. De river was een 3, en Negreanu besloot nog een keer z'n kaarten te bekijken. Hij vond 't er goed uitzien, want ging All-In. Tinsley dacht een aantal minuten na, en maakte de call met KK. Negreanu liet echter 88 zien: full house! Even later verloor Tinsley met KQ z'n laatste chips tegen de Ax van Cho.

James Bullard was shortstacked, dus moest hij een move maken. Dan maar met K10 erin. Helaas waren de kaarten van Bullard, KJ, net ietsjes beter. Voor Matt Russel gold hetzelfde verhaal, en hij besloot dat K6 wel een mooie kaart was. Is het ook wel, maar de AA van Gary Kainer waren toch iets mooier.

Negreanu was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Robert Thompson. Op een flop van J-J-8 bette Thompson flink uit. Weer een flatcall van Negreanu. De turn een 3 en Thompson gaat all-in met een totale bluf (KQ). Kid Poker vond het best en liet QJ zien...drawing dead voor Thompson.

Straks beginnen de laatste zes spelers de strijd om de eerste plek van bijna een miljoen dollar.

De chipcount:

1 Young Cho 2,570,000

2 Daniel Negreanu 1,296,000

3 Thang Pham 781,000

4 Bryan Sumner 596,000

5 Gary Kainer 514,000

6 J.C. Tran 181,000

Succes heren….

Intro WPT

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen