Team PokerNews week verslag!

Team PokerNews week verslag! 0001

Goed, we vallen met de deur in huis: de beste prestatie van een TPN"er kwam deze week van....Robbie Kersjes a.k.a. DaCazz! Hij werd donderdag in Utrecht 4e tijdens het 50 euro NL rebuy toernooi. Een uitstekende prestatie van de persoon van wie ik hoop en stiekem verwacht dat hij de beste TPN'er van het seizoen gaat worden.

Een flink aantal TPN"ers was in dit toernooi aanwezig, helaas zonder al teveel succes. Bertus sloeg bijna de tafel doormidden toen hij een steal op z'n BB met JJ verdedigde en de A5 van de stealer stand hield door de A.....de river natuurlijk.

Het toernooi op dinsdagavond in Amsterdam is werkelijk té populair aan het worden. Zelfs coach Veenboer kwam met lege zakken thuis toen hij maandagavond om 21.30 een kaartje wilde halen: sorry meneer de Coach: uitverkocht! Hetzelfde gold voor zeker vijf andere TPN'ers, die meteen van slag waren: wat moesten ze in hemelsnaam gaan doen op de dinsdagavond? Thuisblijven? Nee toch?! Ondertussen was het de oude garde uit Amsterdam, in de vorm van Marcel, Arthur, Mischa Neutenboom, Loco en Ivo, die zich allemaal aan de finaletafel voegde, met uiteindelijk 3 van deze als winnaars. Hadden ze hun kaartje al op zondag gehaald, of nog eerder? Moeten we voortaan op woensdag al in de rij gaan staan? Argh!

Gelukkig waren de kaartjes voor woensdag iets makkellijker te verkrijgen, maar Arnoud, Justin en Jordy konden geen potten breken, met als beste prestatie een 15e plek van Jordy: helaas geen punten voor onze stiekeme ranking. Wel won Mischa Neutenboom na dinsdag te splitten nu het toernooi wel. Misschien tijd voor een transfer.

Maar toch nog goed nieuws voor de Dom Classics: Kevin, Mohammed en Lennart wisten alledrie een ticket voor het Main Event te winnen, tijdens het rebuyfestival op maandag, in Utrecht.

Noah, Jordy en Justin stelden alles in het werk om in ieder geval kaartjes te hebben voor elk evenement tijdens de toernooiweek. Zij hebben een doel voor ogen dat er niet om liegt: Most Valuable Player willen ze worden, en niets minder dan dat! Hmm, een zeer interessante challenge.

Over vorige week zondag, het toernooi in Breda, heeft "Redwatch" een uiterst vermakelijk stuk geschreven, dat je hier kunt lezen: Ingezonden Stuk Redwatch

De meeste TPN'ers gaan deze week hun eerste toernooien spelen, dus natuurlijk hopen we een golf van overwinningen door het hele land!

Het is duidelijk: er is te weinig biefstuk gegeten, dé succesformule van TPN! Daarom heeft Carlos besloten om volgende week plotseling jarig te zijn: de TPN'ers komen op dinsdag voor het toernooi in Amsterdam bijeen, in restaurant Castell. Zogenaamd om de verjaardag van Carlos te vieren, maar stiekem zal er flink gediscussieerd worden: waarom hebben we nog geen overwinningen op ons naam staan? Wat doen we fout?

De keeper is teleurgesteld, maar hoopvol. Indien er binnen een maand geen overwinning te melden is, wordt een zeer strenge straftraining afgekondigd. Kleine tip aan de TPN'ers om aan deze hel te ontsnappen: neem een medium-rare biefstuk, dat doorbakken gedoe werkt niet.

Bezoek ook eens onze team page, www.teampokernews.nl

De Keeper

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen