Red watches the Stars - deel 1

Red watches the Stars - deel 1 0001

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder sterren en hun belevenissen. De bladen staan vol met foto's en verhalen, op TV komen allerlei programma's met en over sterren en op straat, op kantoor en in de buurt weet iedereen je wel wat te vertellen over hun favoriete ster, sportster, artiest of bekende acteur of actrice en ga maar door.

We zijn altijd op zoek naar dat unieke nieuwtje of stukje informatie "uit de eertse hand." Daarom hebben we besloten jullie op de hoogte te houden van wat de sterren bloggen op hun eigen blogs. Dit is wat ze zelf zeggen, denken en publiceren. Informatie rechtstreeks vanaf hun eigen websites. Puurder en van dichter bij de bron vandaan kan het niet. PokerNews zal iedere week de meest frappante en interessante Blogs in de schijnwerpers zetten. Veel plezier...

Red watches the Stars - deel 1 101


Daniel Negreanu goes to War

Daniel gaat zich helemaal op pokeren richten…. Om dit duidelijk te maken is op zijn videoblog te zien dat zijn vrouw hem helemaal kaalscheert. Net zoals De Niro in de film Taxi "Like going to war!" Alleen nog maar witte sokken en witte t-shirts for Daniel: "It's just Poker in January!"

Zes dagen later lijkt zijn missie in Januari geslaagd: 2e in de WPT levert ruim $ 500.000,- op!

Daniel maakt zich nogal druk over de regels die tijdens sommige toernooien veranderd zijn. Als je, na een fold van je tegenstander, 1 kaart wilt laten zien, dan is de dealer verplicht de andere kaart ook om te draaien. Daniel hierover:"That is a terrible rule and interferes with the psychology of the game unnecessarily".

In februari zal Daniel weinig, misschien wel helemaal niet, aan de pokertafel te vinden zijn. Niet alleen de Dom Classics zijn een 'crapshoot', getuige de reden waarom Daniel liever een WPT dan de WSOP speelt:"Crapshoot tournaments aren't my strength, and while the WPT is a crapshoot at it's best, the WSOP preliminary events are all short stack events, aside from the 50,000 HORSE."

Dat 'going to war' moest nog wel even terug in de ijskast.

Na de uitzending van HSP3 -03 staat Mike Matusow op zijn voicemail...'upset'. Gabe Gaplan besluit mee te spelen en Daniel wil best tijdelijk zijn plaats afstaan, mits..... hij het commentaar over mag nemen. Daniel en Mike zijn goede vrienden, maar Daniel mag graag Mike voor schut zetten dus het eerste wat hij zegt tegen co-host AJ: "I promised myself not to say anything nice about Mike while in the booth." Mike zag het terug op televisie en baalde er zo van dat Daniel zijn excusus heeft gemaakt. Ook heeft hij Mike beloofd wat aardigs op zijn blog te zetten:

Anyway, Mike asked me to let people know in my blog that we are cool, and that I don't think he is a complete donkey... all the time!

Red watches the Stars - deel 1 102


Gus Hansens wint met AA!

Gus vertelt op zijn blog over de Aussie Millions! ("Wow! Aussie Millions Champion!!"). De eerste twee uur ging het niet best. Hij viel terug van 20k tot 11k en werd verplaatst naar een andere tafel. Hier begint hij heel rustig weer aan zijn stack te bouwen en speelt zijn 'A-game' zoals hij het zelf omschrijft. Agressief benaderd hij de tafel en de meeste van zijn handen gingen als volgt:

"All fold to me one before the button. I raise and everybody folds. Or I raise, get one caller, bet the flop and win it right there. Accumulate, accumulate, accumulate…"

Na uiteindelijk aan de FT gekomen te zijn, gaat het voor zijn gevoel vrij makkelijk en duurt het niet zo lang (twee uur duurde de HU)... Maar goed: je verwacht dat hij met de kaart die je het minst verwacht zo'n toernooi op zijn naam gaat zetten, maar nee hoor: dat hij AA kreeg was niet het mooiste... ze bleven staan!

"I am sure that most people would expect my triumphant hand to be 47 off suit or a similar junk hand but in this case not only did I look down at the Rockets – they also held up!"

Over de handen die hij gespeeld heeft en waarom hij ze op die manier speelde geeft hij (nog) niets weg. Gus is bezig met een "behind the scenes- book".

Red watches the Stars - deel 1 103


Poker After Dark met Phil Hellmuth

Phil Hellmuth werd continu door Gus Hansen en Shawn "Sheiky" Sheikhan op zijn huid gezeten. Gus vraagt zich af hoe toch steeds aan die fantastische kaarten komt en om daar vervolgens aan toe te voegen: "... and keep losing with them..." Sheiky vindt het prettig om met Phil te spelen... vooral als hij verliest... 'funny guy.'

En dan komt de key-hand: Phil raised naar $ 1.600 met {a-Hearts}{10-Diamonds} en wordt gereraised door Annie Duke naar $ 5.600, met {k-Spades}{k-Hearts}. Phil gaat in de denktank en dan komen Gus en Sheiky goed los. Gus: "Another one of those unsuccesfull Phil traps?" Het gaat nog even door en Phil vraagt om stilte, hij staat er niet geweldig voor en een call zou betekenen: pott-commited. Er is stilte en Phil begint tegen Annie te praten. Vervolgens begint iedereen weer te praten. Phil roept de floormanager erbij en wil penalties uitgedeeld hebben. De discussie komt goed op gang en Phil blijft aandringen op penalties. Hij roept dat hij zijn 'reading abilities' niet meer kan gebruiken als er zo gepraat wordt. Sheiky barst in lachen uit! En dan gaat Phil op tilt: "Why don't you shut the f*** up!" Waarop Sheiky reageert: "You're out of line, playing bad…. Muck your hand idiot!" En Phil gooit zijn kaarten weg en gaat op sit out.

Phil reageert op zijn website:

"It seems that I was the one who crossed the line here, and I apologize to everyone involved; and to all of the television viewers--for my conduct."

Ach ja, het was weer prachtige televisie en het steamen van Phil is altijd goed voor kijkcijfers, herhalingen en Youtube filmpjes

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen