Red watches the Stars - deel 3

Red watches the Stars - deel 3 0001

Ook de sterren in het poker staan steeds meer in de schijnwerpers, gewild danwel ongewild. De ene (we gaan de naam van Daniel Negreanu niet noemen) zit meer in radio en televisieprogramma's dan de gemiddelde Nederlander die Moszkowicz als achternaam draagt.

Al speurend over het internet kom je de leukste zaken tegen: kleine intriges, hilarische momenten en 'off the record' belevenissen aan de pokertafel. Hebben ze geen blog, dan is er wel een myspace account te vinden. Ook tv-series zitten vol met leuke anekdotes zoals bij High Stakes Poker en Poker after Dark en minder zal het er de komende tijd niet op worden.

Als ware paparazzi's zullen wij in iedere online prullebak te vinden zijn.

Red watches the Stars - deel 3 101


Doyle Brunson gearresteerd !?!

Er gaan geruchten dat Doyle Brunson afgelopen weekend is gearresteerd en inmiddels een paar dagen vast zit. Aanklachten zijn nog niet bekend gemaakt en het is allemaal nog niet echt officieel. Waarschijnlijk heeft het te maken met online poker en heeft de FBI het voorzien op de grote spelers. Is dit de zoveelste slag die online poker in de VS wordt toegebracht......

Nee niet echt, de volgende ochtend gaat de telefoon bij Texas Dolly:"Doyle, are you all right?" De collega's van Doyles Room. Doyle is gewoon thuis, niets aan de hand. Waar het gerucht vandaan komt is niet duidelijk. Hij is op geen enkele wijze gekoppeld aan het NETeller probleem dat op dit moment actueel is.

Tja je moet niet allemaal geloven wat ze zeggen.....

Red watches the Stars - deel 3 102


Daniel Negreanu een racist?

Zijn nieuwste video blog doet een beetje stof opwaaien. Hij voert een leuk toneelstukje op waarbij hij zichzelf een dubbelrol toebedeeld. Zichzelf en zijn Jamaican friend, die hem alle facetten van het poker heeft bij gebracht. Helemaal gesminkt (tikkeltje te donker) geeft hij een interview. Op het forum krijgt hij kritiek dat dit racisme is.... Maar hij heeft het eerst aan Jamaicanen laten zien (ook een aantal die hij niet persoonlijk kent) en die vonden het prima.

Daniel hierover:"I dunno, I just think sometimes we take ourselves way too seriously. If we were all able to laugh at ourselves and our differences, I think the world would be a better place."

Red watches the Stars - deel 3 103


Oude bekenden zorgen voor vuurwerk bij HSP!

Eli Elezra en Barry Greenstein komen aan tafel zitten en de eerste hand is gelijk vuurwerk. Uiteraard wil Jamie Gold ook weer wat tjippies kwijt! Straddle is on en Jamie called $ 1.200 met {q-Clubs}{8-Diamonds}. Barry raised naar $ 6.200 met {j-Clubs}{6-Clubs} en Eli called met {a-Diamonds}{6-Diamonds} en Jamie? Easy call… * zucht *. Flop: {2-Clubs}{3-Diamonds}{3-Spades}. Barry maakt een C-bet van $ 9.000 en Eli called. Jamie gooit eindelijk mijn hand weg! Turn: {k-Diamonds}. Barry checked en Eli bet direkt $ 22.000 om vervolgens 'all in' te horen na een seconde of 13... Mike Matusow heeft het altijd over 'heart'. Als dit geen heart is.....

{id:1486}Pokertip van de week van Jennifer Harman

Select the right game for your skill level and pocket: Don't jump into a game with higher stakes just because you just won an easier one. It's better to be the best player at an easier table than the loser at the harder one.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen