Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Team Pokernews: zeer geslaagd feestje!

Team Pokernews: zeer geslaagd feestje! 0001

Venlo. Op dag 1 was het aftasten geblazen voor een aantal TPN'ers. Ah, dus jij bent...O, en jij bent die van het forum? Ik dacht dat je er heel anders uitzag!

Donderdagmiddag dus, in de lobby van het hotel: de TPN'ers stromen langzaam binnen, en de gemene deler van allemaal was duidelijk: iedereen had wel een afslagje of een spoorwegovergang gemist en de eerste bad-beat-stories over de routeplanners waren binnen. Ondergetekende reed met Arnoud, Ruben, Lawrence en Stevedude mee, en keek lichtelijk vreemd uit het raam toen hij het bordje "Wilkommen in Deutschland" zag. Duitsland? Eh, er klopte iets niet. Ha, stratenboek erbij, maar mij kan je net zo goed een Chinees Sprookjesboek geven, want ik heb de coordinatie en logica van een amoebe. Blijkt toch even mooi dat er geen afslag 42 bestaat, zoals "Internet" wel had aangegeven.

Maar goed, toch ruim op tijd in het hotel en dus wachten op de rest. Ronald vd Linden was er al en had al de nodige sit-and-go'tjes gespeeld op z'n laptop (ha, niks betalen voor wireless, hij vond mooi 1 streepje van een ander netwerk).

Rik, Michel, Danielle (AKA Lisa), DaCazz, Mohammed, Bart, Bertus, Menno, RaSZi...komt u maar binnen. Het wachten was op de tweede Bussum-clan, én captain Veenboer, maar die hadden dezelfde niet bestaande afslag genomen en belden vanuit het geliefde Duitsland dat ze "wat later" zouden komen. Hehe. Leuk, reizen naar het Zuiden.

De pokerroom ziet er perfect uit en het eerste toernooi gaat van start. Om een lang verhaal iets langer te maken meld ik nog even dat in Venlo aan de cashtafels behalve 5-5 NL ook 1-1 NL werd aangeboden (!). Het toernooi was uiteraard een gigantisch succes voor TPN. Danielle (lisa32) maakte een deal en won liefst 3500 euro! Richard Blaas, die een gigantische chipstack had opgebouwd, redde het net niet en werd 4e. Ondergetekende vond alles best, want zat het gehele toernooi aan tafel met Redwatch, Polarski en Peter Dalhuijzen. Deze laatste is "in het echt" minstens zo leuk als zijn schrijfsels, en zijn one-liners bezorgden me regelmatig een lachstuip. Z'n skills waren zichtbaar, maar Polarski pakte z'n chips af met een 2-outer. Jammer, daar ging de entertainment. Zijn plek werd ingenomen door Michel "Senterian" van Wissen, en dat pakte voor ondergetekende goed uit, want zijn chips werden de mijne. Ok, kort verhaal: de keeper werd 9e. Maar de geschiedenisboeken zullen terecht verhalen over de geweldige prestatie van onze kersversers TPN'ster "Lisa"! Die loopt de komende week met een stralende glimlach aan de zijde van Senterian.

Resultaat TPN: drie TPN'ers aan finaletafel

's Nachts werd Team Pokernews bijna uit het hotel geknikkerd, omdat er sprake was van licht geluidsoverlast. Vreemd, hadden we niet door toen we met 15 man op een kamer wilden gaan pokeren. Dan maar een beetje de mensen verdeeld over de kamers en ondergetekende gaf Ruben Theloon, en later nog anderen (weet niet meer wie) nog even een lesje "lam pokeren". Het resultaat is onbekend. De flesjes alcohol uit de mini-bars van alle kamers waren de volgende ochtend overigens leeg: ene R.B. bleek daarvoor de hoofdverantwoordelijke te zijn. Iedereen ging keurig naar bed om een uurtje of zes of zeven.

's Ochtends, eh, 's middags, was coach Veenboer alweer z'n baantjes aan het trekken in het zwembad (mooi hotel, zekers) met Menno en Frankie Koomen. Kijk, dat zijn de echte topsporters die natuurlijk wilden vlammen tijdens het Limit-toernooi. DaCazz kwam verdwaasd beneden en begon te vertellen over het spel van RaSZi, die op een laptop zo'n 15 tafels bespeelde. "On-ge-loof-lijk".

De keeper moest helaas vertrekken en met pijn in z'n hart pakte hij de trein om 2,5 uur later in Amsterdam snel de perfecte live-verslaggeving te volgen.

Mijn limit-held Arnoud Fokkens maakte z'n reputatie waar door op de tweede dag de finaletafel te halen van het limit-toernooi. Alsof dat niet nog niet genoeg was, haalden in totaal VIER TPN'ers de finaletafel. Ronald vd Linden, Bart Wetstijn en Menno Vlek.

Resultaat TPN: vier TPN'ers aan finaletafel.

Het Main-Event dan. De verslagen van alle toernooien zijn uiteraard terug te lezen op de Live-Coverage pagina's. De nodige bad-beats werden uitgedeeld, maar Bart Wetsteijn hield de eer van Team Pokernews hoog door de finaletafel te halen! Uiteindelijk wordt Bart derde! Een zeer, zeer knappe prestatie.

Resultaat TPN: één TPN'er aan finaletafel

Het afsluitende 100-rebuy toernooi is op het moment van schrijven in volle gang. Ik hoop op vier TPN'ers aan de finaletafel. Een dag voor Venlo sprak ik met ReneKGB over de prestaties van de TPN'ers. Hij zei 15 finaleplekken, ik 12. Briljant.

Tot slot een woord van dank namens alle TPN'ers, aan de Coach, Jordy Veenboer. Perfect hotel, prachtige sfeer!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen