Team PokerNews Verslag

Team PokerNews Verslag 0001

Natuurlijk is Team Pokernews flink aan het voorbereiden voor de Venlo Days. Zo'n twintig man reizen volgende week af naar het zuiden om daar de finaletafels van alle events te bezetten. Voor sommigen een reden om het deze week wat rustiger aan te doen, voor anderen juist niet, zoals Bertus, die een mooie derde plek behaalde in Enschede. Hoe? Zie hier...

Hier een verslag van zijn toernooi in HC Enschede...

"Ik begon rustig maar wist toch binnen de rebuy periode mijn stack te verhogen

naar 8500. Een combinatie van goede handen spelen en hitten!! Voor de

verandering een keer! Na de addon dus rond de 10000 en chipleader van de tafel. Toen goed en solide gespeeld mijn stack uitgebreid tot 20000. Helaas een 7000 veloren en iemand gedubbeld. We zitten inmiddels nog rond de 30 spelers en ik zit aan een tafel waar de persoon rechts van mij gewoon een grote dief is: Simbad de zeeman kon er nog wat van leren. Helaas voor hem liep hij na een tijdje tegen mijn AQs aan en was het exit Simbad. Ik kreeg bijna applaus van de tafel voor zijn uitschakeling. Afijn, nu dus rond de 25000 (2de in chips) en in mijn hoofd zit ik al aan de finale tafel (grote grijns).

Toen een uurtje stelen, verhogen en aanzien hoe de man links van mij als een pitbull zijn blinds verdedigde. Hij callde iemand die all-in ging om zijn blind te stelen met T7 (!) toen z'n tegenstander KJ had. Hij zei nog "ik moet callen want T7 is mijn geluks hand"

Flop K J 9 turn 2 river 8....ja, duidelijk zijn gelukshand dus. Een paar handen later zit ik in de kleine blind en hij in de grote. Ik heb KQ en wil een flopje kijken en betaal dus de 4000 extra

Waarop hij zegt raise naar 16000 ik zie dit als een bluf dus ik reraise all-in. Zonder na te denken zegt ie call en draait J9 off om

Flop J 8 7, Turn 4 en op de river een Q... pfewwwwwwwww!

Nu dus 45000 in chips en zeker van de finaltable (knipoog). Die gaat lekker en ik zit al snel in het geld. Tot nr 6 en nr 5 uitgeschakeld worden gebeurt er weinig spectaculairs maar met vier spelers over gebeurt er het volgende: Ik zit op de SB met 4000. De button verhoogt naar 20000 waarop de speler na de button verhoogd naar 48000. Ik heb nog zo'n 38000 , de button 50000 en de speler na de button 65000.

Ik kijk naar mijn kaarten en zie de pocket rockets........all-in natuurlijk! De button gaat ook allin en de ander called. Ik dus AA ,button KK en JJ voor die ander. Ik triple up (big smile) de button krijg een beetje en die ander heeft nog weinig over en vliegt er snel uit. Nu nog 3 mensen over blinden van 10000-20000 en het word lotto-poker waarbij ik 2 keer met de beste hand er in ga maar niks vind en het toernooi moet verlaten door mijn laatste 40000 in te zetten met A3 tegen een call met KT. Flop 6TT, turn 4, river T, dus ik verlies van quads tienen. Zeer tevreden dat er 4 tienen nodig waren om mij uit te schakelen ben ik blij met mijn 3de plaats en een nieuw persoonlijk record!

Enschede, 13-2-2007

rebuys 0

addon 1

geeindigd als derde

lekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr"

Menno Vlek werd 8e, afgelopen dinsdag in HC Amsterdam. Hij heeft ook een mooi verslag gemaakt van zijn avonturen deze week. Die kun je binnenkort lezen op www.teampokernews.nl. Opmerkelijk: met nog acht man te gaan was hij chipleader. Hoe word je 8e? Lees het binnenkort....

Aanstaande donderdag dus de Venlo Days: Kevin, Bertus, Jordy, Ruben, Lennart, Menno V, Carlos, Robbie, Richard, Rene, Menno O, Chris, Michel, Jaap, Leon, Niels, Rik, Mohammed én de keeper gaan voor de vele titels...wedden dat er een overwinning van een TPN'er komt?

Tot daar!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen