Team Pokernews goes Venlo!

Team Pokernews goes Venlo! 0001

Het was een rustige week voor de TPN'ers. Coach Veenboer gaf het voorbeeld door geen enkel toernooi te spelen. Bijkomen van de DOM Classics, heet dat. De vele TPN'ers volgden z'n voorbeeld door weinig tot niet te spelen. Toch jeukte het bij sommige spelers, bijvoorbeeld bij Ruud Kerkhof. Hij speelde z'n eerste toernooi van het jaar in Utrecht, namelijk het limit-toernooi. Zelf vindt ie dat hij van de reservebank gehaald mag worden, en dat vinden wij eigenlijk ook: hij haalde een prachtige tweede plek nadat hij een deal had gemaakt met de uiteindelijke winnaar. Een mooie prestatie, die hopelijk hemzelf en andere TPN'ers zal motiveren om nog meer te gaan spelen (lees: winnen).

Dat er wat voordeeltjes zijn als je een TPN'er bent, is nu gebleken. Van 22 t/m 25 februari worden de Venlo International Pokerdays gehouden. Er worden vier toernooien gespeeld, met een buy-in variërend van 50 tot 250 euro. De tickets moeten zelf gehaald worden, maar de overnachtingen worden verzorgd door Pokernews! Dus als je zin hebt om veel te pokeren (uiteraard ook buiten het toernooi om) en veel te leren, meld je dan snel aan!

De avonturen van andere TPN'ers vinden niet alleen in Nederland plaats, zo blijkt. Thierry van der Berg, die in Utrecht tijdens de DOM Classics een titel op z'n naam schreef, speelde afgelopen week de Nations Cup in Cardiff, samen met illustere spelers als Marcel Luske en Rob Hollink. De uitslag zullen we nog maar niet verklappen, toch?

Noah Boeken en Justin Bliek zoeken het nog wat verder van huis. Vandaag zijn ze nog even in Hollywood en morgen vertrekken ze voor een dikke week vakantie naar Acapulco, om daarna weer in Los Angeles waarschijnlijk aan verschillende toernooien van de LA Classics (WPT-Tour) mee te doen. Ja, het leven gaat niet over rozen…grrrrrr.

De keeper is geveld door zo'n typisch Hollands griepje, maar houdt zich warm door de dikke trui en muts van Team Pokernews. In het zuiden van het land schijnt het altijd lekker warm te zijn. Tijd voor een bezoek aan de provincie Limburg.

Heren, dames, TPN goes Venlo!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen