Live-Coverage!

Live-Coverage! 0001

Op dit moment is in Utrecht de Super Sunday, een 100-euro rebuy toernooi bezig, en Pokernews verzorgt live-coverage van dit grote toernooi! Maar liefst 150 spelers doen een gooi naar de eerste plek van 13.000 euro.

De re-buy periode is inmiddels afgelopen, en de totale prijzenpot is vastgesteld op 43.164 euro, en de eerste 18 spelers worden betaald.

Hoewel het lijkt alsof er weinig gebeurd met Team Pokernews (door een computercrash is de nieuwe site helaas nog niet online), is in werkelijkheid het team in volle glorie aanwezig tijdens deze Super Sunday, en hopelijk zorgen er één of meer voor mooie prestaties.

Ga dus snel kijken op de live-reporting site!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen