Red watches the Stars - deel 5

Red watches the Stars - deel 5 0001

Ook de sterren in het poker staan steeds meer in de schijnwerpers, gewild danwel ongewild. De ene (we gaan de naam van Daniel Negreanu niet noemen) zit meer in radio en televisieprogramma's dan de gemiddelde Nederlander die Moszkowicz als achternaam draagt.

Al speurend over het internet kom je de leukste zaken tegen: kleine intriges, hilarische momenten en 'off the record' belevenissen aan de pokertafel. Hebben ze geen blog, dan is er wel een myspace account te vinden. Ook tv-series zitten vol met leuke anekdotes zoals bij High Stakes Poker en Poker after Dark en minder zal het er de komende tijd niet op worden.

Als ware paparazzi's zullen wij in iedere online prullebak te vinden zijn.

Mike Matusow en de pokertip van de week

De pokertip van de week geef ik zelf maar even: mocht je met Mike Matusow aan tafel komen en hij vraagt of hij ff $30.000 kan lenen... NIET DOEN!!!!!!!!!

Zie wat er gebeurt: (Z= Ziigmund M= Mike Matusow de type- en spelfouten hebben ze zelf gemaakt ).

Z: "mike matusow" (niets...) Z: "MIKE!" M:"zigggy" Z:"u still owe me +++" M:"iknow" Z:"wtf ?" M:"patric didnt give it to u, he was supposed to" Z:"yes.......he said he hasnt said anything to u about that" M:"ill talk to him wtf" Z:"??" M:"hang in ther wont be long" M:"how u been doing" Z: "its now 9days when u said 1 week".

Het gaat nog even door in de chat, tot het moment dat Ziigmund het een beetje zat is en zijn geld wil:

M:"but im a rich broke". Z:"whta does it mean?" M:"means i got lot of money but no cash"

M: "lol". Z:"mike...put that 10k now ok?" M:"sure if i can find it" "to bad im allin on table" "like i am everyday" Z:"???" "r u still 30k for me?"

Red watches the Stars - deel 5 101

Nu is Mike het zat!

M:"wtf r u talking about" " i owe u ten" "u willhave it when i get it" "not talking about it anymore" "and if u bring it up again i wont pay u back at all" Z:" ????????????????????"

M: "geez" "wtf" "welllisten to him told him not in chat" " and he doont stop" Z:"sure......but Mike... the thing why i say it again cause u promise to put it same day and now it s like 2months"

En dan breekt Mike zijn belofte niet:

M:

"u stilltalking about it" "odnt know what u are talkign a

bout sorry"

Z:"?????????????" M:"????????????????????????????"

En zegt hij de iedereen vriendelijk gedag:

M:"by fkingeveryone".

Het was een chat van drie pagina's, alle bemoeienissen van railbirds heb ik er maar ff uitgelaten. Maar goed: als jullie ooit nog geld van Mike Matusow tegoed hebben.... niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb.

Red watches the Stars - deel 5 102


Gus Hansen plukt Ziigmund

Gus Hansen neemt het ff op voor zijn teamgenootje als hij een tijdje later in een potje PL Omaha zit met Ziigmund....

Full Tilt Poker Game #1869556133: Table Eginton (6 max) $200/$400 - Pot Limit Omaha - 10:28:54 ET - 2007/02/25. Seat 1: Gus Hansen ($65,032) Seat 4: Ziigmund ($43,598). Ziigmund raises to $1,400,

Gus Hansen calls $1,200, Luck123 calls $1,000. *** FLOP *** {4-Diamonds} {3-Spades} {4-Hearts} Gus Hansen bets $3,200

Ziigmund calls $3,200. *** TURN *** {4-Diamonds} {3-Spades} {4-Hearts} {a-Diamonds}. Gus Hansen bets $10,600. Ziigmund heeft het er moeilijk mee…. Ziigmund has 15 seconds left to act. Ziigmund calls $10,600

*** RIVER ***{4-Diamonds} {3-Spades} {4-Hearts} {a-Diamonds} {8-Spades} .Gus Hansen checks, Ziigmund bets $28,398, and is all in

Gus Hansen has 15 seconds left to act Gus Hansen calls $28,398. *** SHOW DOWN ***

Ziigmund shows {5-Hearts}{10-Diamonds}{10-Hearts}{k-Diamonds} (two pair, Tens and Fours) Gus Hansen shows {4-Clubs}{q-Spades}{7-Spades}{5-Clubs} (three of a kind, Fours). Gus Hansen wins the pot ($88,594) with three of a kind, Fours. Ziigmund is sitting out

Gelijk ff Mike bellen, dat hij die 10k nu echt moet gaan overmaken. Zijn bankroll heeft een dauw gehad.

Alhoewel.... de resultaten van Gus en Mike waren ook niet best in Februari: Gus Hansen verloor in in 2.848 handen $ 477.968,05. Mike deed het veel beter... hij verloor slechts $ 186.666 in 4.615 handjes.

Red watches the Stars - deel 5 103


Vlekski en BigBlaas zingen een duet...

Gossip van eigen bodem... het kon na Venlo niet uitblijven. Daar waar de verbouwing in het Bilderberg Hotel iets uitgebreider wordt nadat TeamPokernews er was neergestreken, is ook het uitgaansleven in Venlo niet gespaard gebleven van TPN. Het hiernavolgende verhaal is volstrekt gefingeerd en enige gelijkenis met personen danwel situaties berust op louter toeval.

BigBlaas, Vlekski, WhoisNext en uw razende reporter met vechtgenote bevinden zich in een kroeg in Venlo. Omdat iedere keer bestellen lastig is en Blaas prima kan mixen werden flugels per doos besteld en was het makkelijker om sterke drank per fles in te slaan. Mrs. Red heeft een prima gesprek met Whoisnext, Vlekski en Red nemen nog even de afgelopen 16 jaar door.... en Blaas besluit een verzoekje in te dienen: "Kleine Jongen".

Vlekski blijkt de tekst goed te kennen en haakt in bij Blaas. Na drie regels grijpt Blaas Vlekski zijn hoofd en dwingt hem te knielen..... alwaar Vlekski de "Kleine Jongen" van Blaas tegenkomt. Zo zie je maar dat een ieder zo'n liedje anders interpreteert. Als Vlekski de lulligste niet wil zijn en aanstalte maakt om te beginnen, blijkt het van Blaas slechts een geintje te zijn... tja....

Aan al het leuks komt een eind, zo ook aan deze avond/nacht, de portier besluit dat de boswandeling die met flessen tegelijk naar binnen is gegoten nu maar eens moet worden aangevangen en werkt ons naar buiten. Buiten aangekomen blijkt Whoisnext, wat meer moeite te hebben om afstand van de kroeg te doen. Ik mag bij Gods gratie van de portier nog ff naar binnen om hem te gaan halen. Als we buiten zijn bedenkt hij zich dat het redelijk normaal is af te rekenen als je tent verlaat. Whoisnext loopt weer naar binnen...... denkt hij...... De portier laat hem niet binnen. "Maar ik moet die flessen nog afrekenen!" De portier spreekt de legendarische woorden: "daar is het nu te laat voor...." Employee van de maand kan die gozert wel vergeten. Met een welgemeend "Terima Kashi" en "Slamat Tidor" verlaten wij De Parade in Venlo.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen