Red watches the Stars - deel 6

Red watches the Stars - deel 6 0001

Ook de sterren in het poker staan steeds meer in de schijnwerpers, gewild danwel ongewild. De ene (we gaan de naam van Daniel Negreanu niet noemen) zit meer in radio en televisieprogramma's dan de gemiddelde Nederlander die Moszkowicz als achternaam draagt.

Al speurend over het internet kom je de leukste zaken tegen: kleine intriges, hilarische momenten en 'off the record' belevenissen aan de pokertafel. Hebben ze geen blog, dan is er wel een myspace account te vinden. Ook tv-series zitten vol met leuke anekdotes zoals bij High Stakes Poker en Poker after Dark en minder zal het er de komende tijd niet op worden.

Als ware paparazzi's zullen wij in iedere online prullebak te vinden zijn.

David Einhorn

David Einhorn, wie kent hem niet…. Als je zaterdag na Pokerkings (Op tien 23:20!) deWSOP gaat kijken (dat zijn die reclameblokken of pokeren tussen de belspelletjes door), dan kom je waarschijnlijk David wel tegen. De gemiddelde forumbezoeker zal zonder problemen deze gast op een hand kunnen zetten, want veel verder dan de 18e plaats tijdens het mainevent kwam hij niet.

Red watches the Stars - deel 6 101

Maar goed: de prijs van $ 659.430 besloot hij te gaan investeren. Zo richtte hij Greenlight Capital op: het is een hedge fund. Voor de de lezers die daar nooit van gehoord hebben, 'hedgen' is gebruik maken van de bewegingen op aandelen- en goederentermijn markten. Zowel dalingen als stijgingen kan je in je voordeel gebruiken en er veel geld mee verdienen. Verdere betrokkenheid wordt door de auteur van dit stukje ontkend, maar 1 ding: hedgen is +EV. Zo niet voor David... * zucht *. Hij schijnt een aardig belang te hebben in een hypotheekverstrekker aan de andere kant van de plas. Qua werkwijze te vergelijken met DSB... Laat nu het aandeel 90% in waarde zijn gedaald... in termen van pokeren: een verlies van 140 Sunday Millions.... GG David!

Het gaat zowieso al beroerd in Pokerend Amerika… De founders van Partygaming zijn door alle ellende van de laatste maanden met die Unlawful Internet Gambling Enforcement Act hebben het ook errug slecht: ze staan niet meer in de lijst van Forbes. Zelfs Joop van de Ende staat er in met bijna $2 miljard. Zij niet meer... dat betekent dat ze onder de $ 1.4 miljard zijn gezakt..... stumperds...

Red watches the Stars - deel 6 102


Johnny Lodden

Johnny Lodden begint een beetje zijn blog bij te houden waardoor hij een klein inkijkje geeft in zijn beleving van de eerste dagen van het EPT. Check deze hand: "Han limit raiser til 200, button syner og jeg syner med q,3 i BB. Flop: k,q,5, check,300 fra raiser,button syn,jeg syn. Turn: 4: check,raiser byr 300,butoon kaster og jeg syner. River: 5, check, 300 fra han, syn fra meg og han viser stolt opp 88. Det er så dårlig som du kan få tror jeg." Komend weekend ben ik iets minder online te vinden: LOI Noors is in de aanbieding hoorde ik!

Red watches the Stars - deel 6 103


2007 PokerStars Caribbean Adventure

Ach, het toernooi was wel aardig en ook waren er links en rechts wat dollars op te strijken. Maar de quote van de week was wel voor de 22-jarige Ryan Daut. Hij won het toernooi en kon $1,535,255 op zijn bankrekening bijschrijven. Daarnaast mag hij ook nog eens meedoen in het Bellagio: $25,000 WPT Championship aan het einde van dit jaar.

Het meest schrijnende is natuurlijk wel dat Ryan zijn grootste probleem op tafel gooit: het spelen tegen vrouwen... "Women are bad for poker. They distract you and make you do stupid things.".

Tja, vanaf nu probeer ik Lisa_32, Greetje en KellieJ18 ook altijd aan tafel te mijden.... ik kon eens iets stoms gaan doen.... "JJ Kellie?"....

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen