Red watches the Stars - deel 7

Red watches the Stars - deel 7 0001

Ook de sterren in het poker staan steeds meer in de schijnwerpers, gewild danwel ongewild. De ene (we gaan de naam van Daniel Negreanu niet noemen) zit meer in radio en televisieprogramma's dan de gemiddelde Nederlander die Moszkowicz als achternaam draagt.

Al speurend over het internet kom je de leukste zaken tegen: kleine intriges, hilarische momenten en 'off the record' belevenissen aan de pokertafel. Hebben ze geen blog, dan is er wel een myspace account te vinden. Ook tv-series zitten vol met leuke anekdotes zoals bij High Stakes Poker en Poker after Dark en minder zal het er de komende tijd niet op worden.

Als ware paparazzi's zullen wij in iedere online prullebak te vinden zijn.

Daniel Negreanu maakt een blunder die hem het seizoen kost…

Ziek is Daniel er van.... doodziek! Zijn blog heeft als kop: "I am such an idiot."Al een jaar of 10 speelt hij mee in een ijshockey pool. Niet om de flauwekul van geld of zo. De winnaar heeft aan het einde van het seizoen circa $ 700.... Aan het einde van het seizoen gaat hij erg goed, maar maakt afgelopen week een blunder. Hij is te laat terug achter zijn pc om zijn 'line up' voor de belangrijk wedstrijd morgen aan te passen. De verkeerde keeper in de goal! "I have a knot in my stomach. If I lose this game because of this mistake I just don't know if I'll ever get over it."

Red watches the Stars - deel 7 101

Dat het hem niet zo maar los laat blijkt wel als hij het heeft over het toernooi dat hij deze week heeft gespeeld: "While I'm looking forward to the tournament, I'm not going to lie to, I will be distracted by my pool and that's just the way it is." Maar deze blunder gaat hem geen parten spelen, ondanks de verkeerde opstelling wint hij de pool deze ronde en gaat weer aan de leiding.

Red watches the Stars - deel 7 102


Johnny Lodden kaartdood laatste dag Dortmund

De cursus Noors van de LOI biedt uitkomst om ook deze blog te kunnen gaan volgen. Ene Wouter belde me op..... het zal wel. De laatste dag van de EPT Dortmund is te veel voor Johnny... Met de blinden op 10.000/20.000 en 2.000 ante begint hij met een stack van 360k. De eerste twee ronden krijg hij als beste hand J6. Als vervolgens naar hem toe wordt gefold en hij vindt A3 in de SB, raised hij naar 60k... Dit is voor hem de keyhand waarom hij er als eerste op de laatste dag eruit vliegt."Next round I picked up A-3 in small blind and here I did a big mistake." Nu wordt hij gereraised met 130k…. Na een tijdje nadenken gooit hij zijn kaarten in de muck. Achteraf is hij er van overtuigd dat hij preflop all in had moeten pushen. Zijn tegenstander ("BB is by the way a very solid player.") verteld dat hij KQ heeft. Nu valt hij terug naar ongeveer 240k. Maar goed: de WPT wacht! Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Red watches the Stars - deel 7 103


High Stakes Poker aflevering 9

Na PokerAfterDark heeft Chris zich over laten halen om mee te doen met HighStakesPoker. Het is volgens eigen zeggen zijn eerste cashgame ooit...

Voor hij zijn eerste hand speelt is er een klein intermezzo waarbij Phil 'the Una Bomber' Laak vertelt dat hij zijn hele hebben en houden ooit eens kwijt is geraakt (circa $12.000) en daar een paar uur lang niets van gemerkt had. "My whole net worth". Mike Matusow vertelt vervolgens dat Chip Reese dat ook eens overkwam maar dat hij het verhaal niet helemaal helder meer heeft.... Gabe Gaplan wel: "Chip Reese once had a bag with about half a million dollar and he put it on top of his car looking was for something and left it on top of his car and drove some where. And it was still on top of his car when got there…" Dat is mij ooit eens gebeurt met mijn broodtrommel….. Ja inderdaad…. Broodtrommel, 5 jaar getrouwd: burgelijk!

Mike Matusow wint een sidebet en iedereen is hem $ 1.000 schuldig. Esfandiari raised naar $ 3.300 met Kc8d en wordt gereraised door Mike naar $ 12.000, met {7-Clubs}{2-Hearts}. The Magician heeft het in de gaten, maar kan gewoon niet callen. Mike laat het zien en wint de sidebet. Esfandiari reageert met: "That hurts". Phil Laak kan zijn lol uiteraard niet op. Zijn beste vriend die zo te kakken wordt gezet. Esfandiari en Laak hebben maar 1 doel: elkaar broke spelen. Bij PokerAfterDark ging het verder....

Verder laat Antonio nog ff weten dat hij single is 'on national television'. Voor de dames onder u: stuur uw CV naar de redactie wij zullen er zorg voor dragen dat het goed terecht komt.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen