Red Watches the Stars - deel 8

Red Watches the Stars - deel 8 0001

Ook de sterren in het poker staan steeds meer in de schijnwerpers, gewild danwel ongewild. De ene (we gaan de naam van Daniel Negreanu niet noemen) zit meer in radio en televisieprogramma's dan de gemiddelde Nederlander die Moszkowicz als achternaam draagt.

Al speurend over het internet kom je de leukste zaken tegen: kleine intriges, hilarische momenten en 'off the record' belevenissen aan de pokertafel. Hebben ze geen blog, dan is er wel een myspace account te vinden. Ook tv-series zitten vol met leuke anekdotes zoals bij High Stakes Poker en Poker after Dark en minder zal het er de komende tijd niet op worden.

Als ware paparazzi's zullen wij in iedere online prullebak te vinden zijn.

Dit is alweer deel 8 van deze rubriek en ik kan niet anders zeggen dat het bijzonder leuk is om een samenvatting te maken van alles wat je tegenkomt over The Stars, toch ontbreken links en rechts quotes van spelers. Quotes die we zelf lostrekken, niet uit een blog gehaald of zo. Afijn: Daniel, Phil, Jennifer * zucht *, Doyle en vele anderen zijn inmiddels op de hoogte gebracht van deze rubriek... Esfandiari belde volledig in paniek met Jordy, waarom hij geen e-mail kreeg en Phil Laak wel! `I want heads up with this guy and show him some real stars´. Tja het maakt niet uit hoe je genoemd wordt hier, als je maar genoemd wordt. Vraag maar aan Jamie Gold!

Jennifer heb ik gevraagd hoe ze zich staande houdt in een pokerwereld gedomineerd door mannen, dit uiteraard vooraf gegaan met een compliment voor haar prettige verschijning. Ik leg de situatie uit van de pokerende dames hier op het forum en vraag of ze nog tips voor de dames heeft. Jullie begrijpen uiteraard dat deze tips niet worden gepubliceerd en angstvallig in een kluis worden bewaard op een niet nader te noemen locatie ten kantore van de heer Bram. Daar lekt nooit iets!

Redacteur Edit: onder zware druk is besloten toch maar de tips te publiceren.

Red Watches the Stars - deel 8 101

Daniel blijkt op op jonge leeftijd (hij pokerde al) thuis in een emotionele situatie te zijn beland, waarbij broer en vader behoorlijk door het lint gaan. Dit blijkt een keerpunt voor hem te zijn. Degene die als eerste in de comments zet wat er gebeurde en waarom het belangrijk voor Daniel was, stack ik voor de PN Cup van maandag. Ik heb Daniel wat vragen gesteld hierover en hoop dat hij reageert.

Red Watches the Stars - deel 8 102

Ook Johnny Lodden reageerde enthousiast op de e-mail. De vraag wanneer hij een bracelet zou winnen deed hem helemaal los gaan en hij stuurde drie kantjes vol! Het stuk is inmiddels doorgezonden naar een vertaal bureau, omdat ik ondanks de LOI cursus er nog steeds geen hout van dat Noors kan maken!

Degenen die nog op ons verlanglijstje staan zijn Rob Wielaert en Gigi. Gigi blijkt totaal onbereikbaar, hij heeft een lading zaakwaarnemers waar we niet langskomen. Jammer die sterallures. Wielaert moet te bereiken zijn, hij heeft immers bij N.E.C. gespeeld en laten wij nu DE N.E.C. supporter binnen de gelederen hebben: Rikislief! Echter na contact met Rikislief blijkt dat hij niet veel meer is dan een teletekstsupporter die het adres van de Goffert uit zijn hoofd kent. Jammer weer.

Afijn, ff een korte impressie van hetgeen staat te gebeuren in deze rubriek. Uitgeschreven in het Spaanse restaurant te Wageningen: Toledo. Dit bij gebrek aan huissleutels en Mrs. Red die besluit op familie bezoek te gaan.

Red Watches the Stars - deel 8 103


Mike 'the Mouth' Matusow krijgt zieke beat!

Mike Matusow is niet altijd even gelukkig in online poker.... volgens Mike is online poker RIGGED! Ben benieuwd of hij daar nu anders over denkt....

Mike zit op Full Tilt met de blinden $200/$400. Erik123 (Erik Sagstrom) raised UTG naar $1.400, The Mouth called. Flop komt: {9-Clubs}{6-Clubs}{9-Spades}. Erik bets $ 2.400, Mike called. Turn: {9-Clubs}{6-Clubs}{9-Spades}{9-Hearts}, Erik bets $ 4.800, Mike called weer. De river: {9-Clubs}{6-Clubs}{9-Spades}{9-Hearts}{8-Clubs}. Erik123 bets $ 17.800 Mike kijkt nog eens naar zijn hand {9-Diamonds}{a-Diamonds} en gaat all in voor $27.288.... Voor degene die denken dat Sagstrom een moeilijke beslissing heeft: valt wel mee. Hij called en draait {5-Clubs}{7-Clubs} om voor zijn straight flush. Ik ben nog naarstig op zoek naar een kopie van de chat!

Red Watches the Stars - deel 8 104


Jamie Gold comes Clean

In een video interview met Jamie geeft hij toe dat hij de zaken rond het winnen van de WSOP verkeerd heeft aangepakt. "Really! I screwed some things up!" Jamie geeft aan dat het probleem begonnen is doordat zij allebei (hij en zijn compaan Crispin Leyser) de verkeerde mensen om zich heen verzamelden. Iedereen wist het beter om deze zaak rond de $ 6.000.000 waar Leyser recht op meende te hebben tot een goed einde te brengen. Voor Jamie, danwel Leyser. " The first moment we sat down together, we settled it". Iedereen kent ook wel de discussie of Gold uberhaubt kan pokeren. "If you want to know who's a better player: Doyle or me..... just watch HighstakesPoker and you get a pretty quick link!" Inderdaad Jamie, die aflevering hebben wij gezien.

Red Watches the Stars - deel 8 105


Jennifer geeft tips aan Pokernews Dames

De mail die al gepubliceerd was in een eerder stadium, kreeg een vervolg. Jennifer reageerde vrij snel, zoals gebruikelijk. De eerste drie alinea's heb ik weggelaten, das iets tussen mij en Jennifer! Maar voor de dames: "It's important to just focus on poker. Don't worry about any negative comments. Don't let that throw you off your game. Your there to play poker and play the game well. See you @ the tables Lisa_32, Greetje, KellieJ18! Jennifer"

Ze is te vinden aan tafels van $ 4.000 / $ 8.000 no limit.... Ff het schema van RaSZi erbij pakken!

Volgende week hopen wij van onze lawschoolstudent Vanessa Rousso een paar tips te krijgen voor Grooto, onze pokerende advocaat....

Dat was het weer en ik ben benieuwd wie ik ga stacken voor de PN cup!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen