Pokernews.nl Magazine!

Pokernews.nl Magazine! 0001

Medio juni zal Pokernews in samenwerking met Maxi Gold Publishing het eerste Pokernews.nl Magazine op de markt brengen! Het glossy magazine wordt speciaal gemaakt voor en door pokerliefhebbers, en zal eerst twee-maandelijks verschijnen.

Wat kun je verwachten? Nooit eerder gepubliceerde interviews, strategie-artikelen, toernooiverslagen, columns van nationale en internationale spelers, enzovoorts. Allemaal bedoeld als aanvulling op onze website, want hoe graag we ook zouden willen: we kunnen niet alles kwijt op de site. De hoofdredacteur is pokerprofessional Noah Boeken en ondergetekende zal de eindredactie voor z'n rekening nemen. Door ons netwerk zijn we verzekerd van medewerking van de crème de la crème van de pokerscene. De schrijvers, medewerkers en volledige inhoud van het eerste nummer houden we uiteraard nog even geheim, en voor een groot gedeelte heeft dat te maken met jullie eigen input.

We willen je graag uitnodigen om ons te helpen, door aan een klein onderzoek mee te werken. Naast advertenties uit de pokerbranche willen we ook andere adverteerders betrekken in ons magazine. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de toekomstige lezers van het blad, hebben we een aantal vragen opgesteld. De antwoorden worden gebruikt om de content van het magazine zo goed mogelijk te maken.

What's in it for me? Hmm, dat is een zeer logische vraag en we zijn bang dat ons antwoord je omver gaat blazen. Dus hou je vast.

Iedereen die aan ons onderzoek meewerkt krijgt GRATIS een jaarabonnement !!!

Ja, je leest het goed. Voor de zekerheid herhalen we het nog een keer: je krijgt een jaar lang elke editie van het Pokernews.nl Magazine thuisgestuurd, helemaal voor noppes!

Alsof dat nog niet genoeg is, verloten we ook nog eens 50 tickets voor de PokernewsCup!

Waar wacht je op? Ga naar de online-poll, vul wat vraagjes in, en over twee maanden ligt het eerste Pokenews.nl Magazine al op je deurmat.

Alvast bedankt voor je medewerking: we zijn vastberaden om met jullie hulp een fantastisch magazine te maken.

En nu: klikken maar!

*NB!>>Alle in de poll verstrekte gegevens en informatie worden strikt vertrouwelijk behandeld

Comments

 • potodd potodd

  Same here...
  Wacht ook nog steeds steeds. Speechless

 • hmck9ni hmck9ni

  ik heb nog steeds geen pn magazine :s de 1st 2 wel, iemand die me kan helpen ofzo, ik zou hem wel willen lezen.

 • bimi1974 bimi1974

  ok,thankssss

Lees 8 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen