Red Watches the Stars - deel 10

Red Watches the Stars - deel 10 0001

Ook de sterren in het poker staan steeds meer in de schijnwerpers, gewild danwel ongewild. De ene (we gaan de naam van Daniel Negreanu niet noemen) zit meer in radio en televisieprogramma's dan de gemiddelde Nederlander die Moszkowicz als achternaam draagt.

Al speurend over het internet kom je de leukste zaken tegen: kleine intriges, hilarische momenten en 'off the record' belevenissen aan de pokertafel. Hebben ze geen blog, dan is er wel een myspace account te vinden. Ook tv-series zitten vol met leuke anekdotes zoals bij High Stakes Poker en Poker after Dark en minder zal het er de komende tijd niet op worden.

Als ware paparazzi's zullen wij in iedere online prullebak te vinden zijn..

Pokernews.nl geeft blog Townsend een upswing

Stelletje aasgieren zijn jullie zeg! Wij doen heel meelevend verslag van de downswing van Brian, gewoon als nieuws en jullie duiken massaal op zijn blog om mee te genieten:"My blog has reached 100,000 views in under two months. That said most of the hits have been recently when I have been on my downswing, I guess people like to hear about me losing." Zo jammer dit…. Ik heb hem even een mailtje gestuurd dat wij het niet zo bedoelen en dat we hopen dat hij snel weer boven Brian is.

Hij heeft er zo de balen van dat hij er over denkt om er een paar weken mee te stoppen. Echter een dag later pakt hij 514k in 1 dag onder zijn nieuwe nick: "moneyhungryhoe". Hij wil hier in ieder geval 1 maand mee spelen. Geen idee of hij het vol gaat houden want het grootste gedeelte van de winst is alweer weg: 400k! Hij besluit op deze limieten te stoppen en gaat naar 25/50 en dat is moeilijk voor hem. Hij was er ontzettend trots op om op de hoogste limieten te spelen, maar gaat nu eerst een paar maanden kijken naar PLO op de hoogste limieten. "I honestly believed I was one of the top 5 players in the world and that is not looking like it is the case."

Vanochtend was hij een blij man, hij won 22,5k op de PLO en 225k op NLH. Komop Brian! Pokernews.nl staat achter je!

"Another thing about this blog. I tell it like it is and give all the gory details of the ups and downs of high stakes poker. I have yet to read a blog by a highstakes player that does this. Most blogs I read sugar coat everything and try to pretend they are the best players in the world. I hope everyone enjoys the blog."

Het volgende: wij gaan de actie starten: Help Brian terug naar de hoogste limieten! Here's the deal: Een vertaling van bovenstaand stuk samen met de reacties van jullie hierop gaan naar Brian Townsend. We proberen een beetje in de gaten te krijgen wanneer Brian speelt en gaan kijken of we met hetzelfde enthousiasme waarmee we elkaar naar grote hoogte doen laten stijgen op Pokerstars ook Brian kunnen gaan railen. Brian zal weten wat de wave is!!! En: omdat hij zich niet te groot voelt om op lagere limieten te spelen gaan wij Brian uitnodigen de Pokernews Cup een keer mee te spelen. Jullie begrijpen dat als dit lukt er nog meer tickets te verkrijgen zijn voor deze cup. Moeten wij hem wel eerst enthousiast maken hiervoor.

Red Watches the Stars - deel 10 101


Headsupje?

Hoe vaak roep je dit niet tegen iemand in een discussie.... Ik doe niet anders en heb het al in mijn T9 op de telefoon ingevoerd. Toch zijn er twee spelers tegen wie je dat beter niet kan roepen: de ene is William Thorson en de ander is Masaaki Kagowi. In Monte Carlo speelden ze daar op laptops 25k heads-upjes tegen elkaar. Iedereen kon op een groot scherm meegenieten. Deze strijd eindigt onbeslist in 3-3... althans: daar. De inleg was aan de lage kant.

Op de kamer van Jeff Williams (hij schreef het toernooi vorig jaar op zijn naam) werd de inleg iets hoger: 50k per potje. William verloor de eerste twee potjes en besloot er mee te stoppen. En ook hier eindigde een droom in een teleurstelling van een ton.

Naar verluidt is hij terug naar huis gegaan achterin een vrachtvliegtuig met 14 tussenlandingen... Businessclass was er even niet meer bij!

Ryan Daut krijgt chatwarning!

Na een opmerking in de rail bij een spelletje poker tussen Aba en ene Durrrr maakt iemand een opmerking. Ryan (Daut44) krijg het op zijn heupen en begint de chat vol te gooien. Een kleine bloemlezing: "Women at the poker table make me fart – Has anyone seen the spatula? Im about to poop a chicken casserole – I lost something in my **** - I think my butt ate my flashlight"

Tja, daar krijg je dus een waarschuwing voor! Of hij de waarschuwing ter harte neemt? "What am i 5 years old? I was a little shocked that I got a chat warning for saying words like poop butt and fart. I assumed those were ok since thats basically the entire vocabulary of a 4 year old and you can say them on cable TV without consequence. I sent an email back saying "admit it, you laughed" and didnt get a response. I guess this is no laughing matter."

Hij heeft de afgelopen tijd niets meer aan zijn studie gedaan en overweegt te stoppen. Niet dat doorgaan zin heeft voor hem, want hij is al een tijdje niet meer geweest. Zijn goede vriend Jonny Cosmo had een grafiekje van zijn leven gemaakt:

Red Watches the Stars - deel 10 102

RaSZi schijnt Ryan goed te kennen, misschien kan hij kort even vertellen wat voor een type speler het is.

Tickets voor de PN Cup!

Goed. De afgelopen week zijn er een aantal prijsvragen geweest voor tickets. Aanstaande maandag zullen wij de winnaars bekend maken! Maar! Voor de speurneuzen onder jullie: David Williams heeft een vrouwelijke eigenschap. Welke is dit? Uiteraard voor een ticket.

Verder gaan we nog een paar Easter Eggs (10 tickets in totaal te vinden...) verstoppen in het forum.... Later meer hierover!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen